Evenimente

Ultimele apariţii ale Primei Doamne. Melania Trump, într-o haină superbă de 2.400 de dolari şi mai frumoasă ca oricând

Ultimele apariţii ale Primei Doamne. Melania Trump, într-o haină superbă de 2.400 de dolari şi mai frumoasă ca oricând camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Melania Trump îşi continuă apariţiile în ţinute superbe, în ultima ei lună în care mai poartă denumirea oficială de Primă-Doamnă.

Soţia în vârstă de 50 de ani a lui Donald Trump a făcut o tradiţie din a le citi copiilor bolnavi poveşti de Crăciun, în faţa unui brad amenajat la spitalul de copii din Washington. De data aceasta, din cauza pandemiei, doar doi copii au asistat la această tradiţie a Primei Doamne, ceilalţi mici pacienţi vizionând-o pe aceasta din saloanele lor, cu ajutorul unui streaming live. 

Ca de obicei, Melania a fost superbă în ţinuta aleasă pentru acest eveniment, şi anume o haină în valoare de 2.400 de dolari de la Diane von Furstenberg, într-o nuanţă festivă de verde, completată de o pereche de pantofi într-o culoare complementară.

Părul ei într-o nuanţă de blond stins a fost coafat ca de obicei, foarte stilat, iar machiajul a fost, de asemenea, în nota ei obişnuită.

Melania Trump a fost criticată de către internauţi pentru faptul că nu a purtat mască atunci când le-a citit celor doi copii aflaţi în audienţă, însă reprezentanţii spitalului au susţinut că aceştia se aflau la mai mult de trei metri distanţă de Prima Doamnă şi purtau mască, fiind, aşadar, în siguranţă.

Asta în condiţiile în care Melania a fost infectată cu Covid-19 în luna octombrie şi, ulterior, vindecată, presupunându-se că, în această situaţie, Prima Doamnă ar fi dezvoltat anticorpi. 

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările