Evenimente

Ultimele informaţii despre Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV. Cum se simte actriţa: ” Vreau doar să trăiesc, e singurul lucru de pe lista mea”

Ultimele informaţii despre Shannen Doherty, bolnavă de cancer în stadiul IV. Cum se simte actriţa: ” Vreau doar să trăiesc, e singurul lucru de pe lista mea” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Shannen Doherty continuă apriga luptă cu cancerul, ajuns în stadiul IV. Cum se mai simte acum celebra Brenda din Beverly Hills?

Cumplită luptă cu cancerul este nevoită să ducă  Shannen Doherty. Actriţa este mult mai încercată fiindcă diagnosticul a revenit, după ce trecuse în remisie.

Shannen Doherty este una dintre multele actriţe care se confruntă cu cancerul de sân, iar toate încercările pe care le-a avut în viaţă se pare cu au întărit-o, nu au demoralizat-o. Iar acesta este un lucru minunat pentru fanii şi apropiaţii săi.

Actriţa a trecut prin numeroase şedinţe de chimio şi radioterapie, prin operaţii şi chiar prin binecuvântarea de a auzi medicii că intrase în remisie cancerul. Însă lupta continuă, iar ea îşi asigură fanii că nu renunţă. Este decisă să trăiască şi să lupte, chiar şi acum, la şase ani de la primul diagnostic.

Mai mult, a învăţat să-şi amintească binecuvântările zilnic, iar acest lucru este un aspect important şi de mare ajutor pentru persoanele care se confruntă cu diverse boli. Este foarte benefic să te ancorezi zilnic la energia recunoştinţei. Drept dovadă că funcţionează este Shannen: ”Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi. Mă trezesc şi mă simt binecuvântată că sunt aici. Că nu renunţ, că sunt înconjurată de cei dragi, de voi toţi cei care împărtăşiţi cu mine poveşti de viaţă.”

Actriţa este şi ambasadoarea Fundaţiei Stand Up to Cancer, prin intermediul căreia îşi doreşte să ajute persoanele care se confruntă cu această boală, şi în egală măsură pe familiile acestora. „Mulţumită platformei de care dispun, pot să ajung la mai mulţi oameni şi să îi ajut, să îi fac să conştientizeze problema, să strâng bani sau să ajut familiile acestora.”

Shannen se pregăteşte de lansarea unui nou film şi vrea să aducă în atenţia oamenilor câteva lucruri foarte importante, din perspectiva unui bolnav de cancer. Într-o conferinţă recentă dedicată prezentării noului său film List of a Lifetime, Shannen a vorbit despre boala sa, dar şi despre modul în care şi-ar dori ca oamenii să îi perceapă pe cei bolnavi de cancer. „Simt că este responsabilitatea mea să vorbesc despre cancer şi poate să îi educ mai mult pe oameni şi să îi fac să înţeleagă că persoanele bolnave de cancer în stadiu IV sunt cât se poate de vii şi de active. Soţul meu spune că nu ţi-ai da niciodată seama că am cancer. Nu mă plâng niciodată. Nu prea vorbesc despre asta. E parte din viaţa mea în acest moment”, a spus actriţa, potrivit People.

Ea a menţionat că-şi doreşte să mai trăiască mulţi ani de acum încolo: „Nu am o listă de lucruri pe care vreau să le fac pentru că o să fiu persoana care a trăit cel mai mult cu cancer. Vreau doar să trăiesc. Ăsta e singurul lucru de pe lista mea în acest moment.”

Foto: Profimedia şi Instagram

Comentarii

Modifică Setările