Cel mai sexy look de la SAG Awards: această actriță a fost mai... Barbie decât Margot Robbie

27 februarie, 2024

La o primă vedere, toată lumea a avut impresia c-o vede pe vedeta filmului Barbie. Și totuși, cea mai sexy prezență de la SAG Awards, o rochie amplă și roz, i-a aparținut unei alte actrițe. 

Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg

Brie Larson, căci despre ea este vorba, a întors toate capete pe covorul roșu grație rochiei sale Atelier Versace personalizate, din două piese, inspirate de look-urile supermodelului Claudia Schiffer din anii '90.

Actrița din Marvel, în vârstă de 34 de ani, și-a afișat abdomenul impresionant într-un ansamblu personalizat din două piese, într-o nuanță superbă de roz-piersică. Designul îndrăzneț a inclus un crop top cu mâneci lungi și o fustă voluminoasă, ca de bal, legată în părți cu funde.

Brie Larson a declarat că inspirația din spatele ansamblului ei sexy a fost supermodelul Claudia Schiffer, mai exact o versiune roz a look-ului pe care nemțoaica l-a purtat pentru o ședință foto Vogue din 1994.

Și, între noi fie vorba, o rochie, pe care ne-am fi așteptat s-o poarte Margot Robbie, actrița care a fost una dintre cele mai atrăgătoare apariții de la acest sezon de premii, grație rolului cu care a dominat cinematografele, cel al lui Barbie. 

Într-adevăr, și apariția lui Margot la SAG Awards a fost inspirată de Barbie, deși Brie a fost mai mult... în personaj decât australianca. 

Margot a purtat o rochie neagră Schiaparelli, cu un accesoriu roz dramatic, care i-a înfășurat umărul și talia și s-a extins într-o trenă generoasă, într-o nuanță de roz bubblegum. Ținuta ai a fost primită cu rezervă de către fani, unii dintre aceștia glumind că actrița și-a luat pilota cu ea pe covorul roșu.

Margot a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un rol principal pentru interpretarea sa din filmul Barbie, dar a pierdut în fața actriței Lily Gladstone din pelicula Killers of the Flower Moon.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg
Silviu Mircescu   FOTO Remus Nicolaescu jpg
Acasa la Ela Craciun   Sorin Stana, OK Romania (7) jpg
FotoJetAffleck jpg
Ricky Martin 2024, GettyImages (2) jpg