Amal Clooney a strălucit la brațul soțului ei, George Clooney, într-o ținută neagră, spectaculoasă

4 decembrie, 2023

Superba brunetă, avocat pentru drepturile omului, l-a susținut pe actorul din Ocean's Eleven la premiera celui mai recent film al său, The Boys in the Boat într-o ținută răvășitoare.

Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg

Amal și George Clooney formează unul dintre cele mai reușite cupluri de vedete. Și ca de fiecare dată, apariția lor pe covorul roșu este una glam, strălucitoare.

Amal și George Clooney, Getty Images (1) jpg

După ce și-au încântat fanii în urmă cu câteva luni la Festivalul de Film de la Veneția, cei doi au schimbat anotimpul și vibe-ul. Au înfruntat ploaia mocănească de la Londra, aflați la premiera The Boys in the Boat, ce a avut loc în capitala britanică, la teatrul Curzon Mayfair, duminică seara.

Răsfățata soție a lui George Clooney a beneficiat și de data acesta de tot suportul soțului ei iubitor. Starul din ”Bilet pentru paradis” i-a ținut umbrela lui Amal, ca un gentleman desăvârșit. Cei doi s-au asortat și de data aceasta. George Clooney a apărut într-o ținută șic relaxată, mai exact costum negru cu cămașă albă, desfăcută la nasturii de la gât. Decoltată a fost și soția Amal, care a îmbrăcat un top sexy, fără mâneci, care îi lăsa dezgolit decolteul și o pereche de pantaloni negri, cu vedere la glezne. Avocata are o siluetă de manechin, care îi permite să îmbrace orice fel de ținută.

Desigur, nu au lipsit tocurile, care i-au marcat și flatat silueta adolescentină. La acest eveniment, Amal și-a coafat părul drept și a optat pentru un machiaj tomnatic: nuanțe de maro pe pleoape și un ruj roșu puternic pe buze. Din câte se vede, șatena a făcut o schimbare de look, căci are extensii de păr.

Cei doi soți nu au făcut pauză nici cu această ocazie la gesturile tandre în public. Sunt la fel de îndrăgostiți ca la începutul mariajului.

Cel mai recent film al său, care are o dată de lansare pe 25 decembrie în SUA, se bazează pe cea mai bine vândută carte non-ficțiune a lui Daniel James Brown, New York Times, The Boys in the Boat: Nine Americans and Their Epic Quest for Gold la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936, care a fost lansată pentru prima dată în 2013. Filmul vine după ce a jucat în comedia romantică ”Ticket to Paradise”, alături de cea mai bună prietenă a sa, Julia Roberts.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg