Bella Hadid, cu sânii la vedere pe covorul roșu de la Cannes. A purtat o rochie Saint Laurent din voal

21 mai, 2024

Cu nurii la vedere, bruneta a încins atmosfera de festival la Cannes. Cu o coafură retro și cu o rochie din voal ultra-transparent, modelul nu a mai lăsat nimic la latitudinea imaginației, căci s-a văzut tot.

Bella Hadid, Profimedia jpg

Cu o siluetă filiformă, diva i-a încântat pe cei prezenți la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de la Cannes la premiera "The Apprentice".

Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (1) jpg

Modelul american, în vârstă de 27 de ani, a mai lăsat foarte puțin la voia imaginației, când a optat pentru o rochie din voal Saint Laurent, purtată fără sutien și lungă până la genunchi.

Bella Hadid transparentă la Cannes, GettyImages (1) jpg

Ea și-a etalat silueta uluitoare, fără rețineri, după cum se poate observa.

Cu un machiaj perfect, nude, în completarea ținutei, Bella Hadid a fost definiția senzualității. Nu doar că a flirtat cu camerele aflate pe covorul roșu, dar joaca nu s-a oprit, diva făcând deliciul fotografilor când a apărut la fel de sumar îmbrăcată la balconul hotelului din Cannes.

Bella Hadid la balcon, Profimedia jpg

Părea atât de bine dispusă pe balconul apartamentului ei, cu vedere la Riviera Franceză. În zilele anterioare, modelul și-a etalat silueta uimitoare într-o pereche de bikini minusculi, în timp ce s-a bucurat de soare la Hotel du Cap-Eden-Roc, locația starurilor.

Cu câteva ore mai devreme de ”scena balconului”, Bella Hadid a participat alături de Coco Rocha, Candice Swanepoel și Winnie Harlow la premiera "The Apprentice" ce a avut loc în cadrul acestei cea de-a 77-a ediție a faimosului festival anual de film.

The Apprentice este un film dedicat vieții și vremurilor celui mai dezbinat președinte al Americii, Donald Trump. Rolul său este jucat de Sebastian Stan și prezintă primii ani ai carierei sale, ce urmează să devină înfloritoare și mai ales relația sa de lucru cu controversatul avocat Roy Cohn, care a murit de o complicație a SIDA în 1986.

Producția pentru The Apprentice a început la sfârșitul lunii noiembrie. Filmul îl urmărește pe Trump în anii ’70 și ’80 în timp ce se străduiește să-și clădească imperiul imobiliar pe seama  proprietăților deținute de tatăl său Fred Trump.

Foto: GettyImages & ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg