Când a crezut Rona Hartner că i s-a declanșat cancerul. Era vorba de o emisiune la care a participat

8 decembrie, 2023

Pe 23 noiembrie, îndrăgita vedetă a plecat înspre alte tărâmuri, iar aici a lăsat o adevărată moștenire pentru oameni: filme, cântece, emisiuni, interviuri. Cu optimismul ei debordant, Rona Hartner înviora orice încăpere.

4 rona hartner vindecata de cancer 2 jpg jpeg

In memoriam, imediat după vestea decesului ei, Denise Rifai a retransmis emisiunea ”40 de întrebări” de la Kanal D unde invitată a fost nimeni alta decât Rona Harner. Iar în acest interviu interesant, artista a oferit un indiciu interesant al unui of personal. Mai exact, când credea Rona Hartner că s-a îmbolnăvit de cancer. Se pare că a fost vorba de o emisiune la care ea a participat.

Necazurile din viața personală au început în anul 2019, atunci când a fost diagnosticată prima dată cu cancer la colon și ficat. Printre cele mai nefericite experiențe din cariera sa le-a trăit în timpul emisiunii Ferma Vedetelor de la Pro TV. Rona Hartner a spus ”DA” provocărilor desfășurate la o fermă de pe lângă București, însă lucrurile au căpătat o turnură neașteptată.

În cadrul ediții speciale a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai – În memoriam Rona Hartner, regretata artistă a vorbit despre faimă, dar și despre suferința care a venit la pachet cu celebritatea. Rona Hartner a povestit calvarul prin care a trecut în timpul emisiunii Ferma Vedetelor, show difuzat în urmă cu 6 ani – în 2017. Din cauza stresului, artista s-a consumat psihic și emoțional și a slăbit 20 de kilograme. Totodată, actrița mărturisea că nu exclude varianta ca boala să i se fi declanșat în acea emisiune, deoarece au existat momente în care a suferit enorm. Coincidență sau nu, doi ani mai târziu, în 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer.

”Am suferit foarte mult. Oamenii din acea emisiune care păreau prieteni atunci când i-am văzut, mi-am dat seama că erau cu două fețe. În emisiunile pe care le-am acceptat, m-am gândit la performanță. Am vrut să arăt numai performanță, să dansez, să cânt. Ăsta e rolul artistului…În emisiunile astea unde ești doar un simplu om în care lumea dă cu noroi, alea sunt traumatizante. Am slăbit la acea emisiune vreo 20 de kilograme, dar mi-am dat seama că m-am consumat. Eu cred că mi s-a declanșat boala în acea emisiune, că am suferit foarte mult. Nu-mi plac emisiunile în care artistul este pus ca într-un insectar, cu niște probe, ca să vedem cât suferă. Mi se par niște experimente. Nu am știut că sunt închiși niște artiști și observați. Mi se pare de un sadism incredibil. Nu mă mai interesază genul ăsta de emisiuni niciodată”, spunea Rona Hartner în emisiunea de la Kanal D.

Foto: Facebook Rona Hartner



Recente pe Ok! Magazine

Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Clint Eastwood Christina Sandera GettyImages 464219426 jpg
FotoJet J LO jpg
The Crown Elizabeth Debicki Diana foto Charlotte Hadden jpg