Cauza problemelor conjugale dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cum de s-au distanțat așa de mult

28 mai, 2024

Nimeni nu ar fi putut prevedea un asemenea aisberg apărut parcă peste noapte în cuplul atât de îndrăgit de fani și supranumit Bennifer.

Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg

Părea că a doua oară fusese cu noroc. Între cele două staruri exista o poveste de amor din tinerețe, o logodnă și o despărțire.

Deși frumoasă și talentată, J Lo nu pare să aibă noroc în amor, însă există și o parte importantă pentru care ea însăși este responsabilă. Un apropiat al celor doi a discutat cu tabloidele și a făcut câteva dezvăluiri importante.

Mariajul lor este pe făraș! După ce și-au căutat casa perfectă și au avut parte de două nunți, nu doar de una, cei doi au ajuns să trăiască separat. Ben și-a închiriat o casă în apropiere de domiciliul fostei soții, cu care are trei copii.

Criza maritală cu siguranță este resimțită și de gemenii adolescenți ai artistei, care dezvoltaseră o relație foarte frumoasă cu tatăl vitreg. Și da, poate că Ben are multe neajunsuri, însă știe să fie un tată minunat.

Sursa care a rămas sub protecția anonimatului și care a vorbit cu tabloidele americane spune că principalul ”vinovat” al răcelii dintre cei doi este .... orgoliul. Amândoi sunt ”pietre tari”.

Bennifer la premiera The Flash, 12 iunie 2023, Foto Profimedia (2) jpg

Actorul nu a mai însoțit-o la evenimente, iar ea pare că nici nu mai vrea să-l pomenească.

În contrast complet cu ce erau, nu demult. Ben o lăuda peste tot, ea se mândrea cu actorul.

Să fi fost marea regăsire a lor din 2021 doar o altă ambiție personală? O îndreptare a unui eșec din tinerețe, când logodna lor eșuase lamentabil? Ideea este că Jennifer Lopez nu este o femeie cu care să ai toane. Este o divă puternică și ambițioasă, cam ce-și propune realizează. Ori Ben ține mult la confortul personal, la comoditate și relaxare. Să nu uităm că înainte de Jennifer avea una dintre cele mai șleampete garderobe. Ieșea cu tricouri gri și șifonate, dar cu zâmbetul pe buze.

Ce-i drept, acesta s-a cam estompat în ultima vreme, iar momente de bucurie păreau a fi lângă... fosta. Cu toate acestea, potrivit acelorași tabloide, Jennifer Garner nu este interesată de o împăcare, ci dimpotrivă, pare a susține împăcarea celor doi. Până la ora actuală, nimeni nu știe dacă va urma o reluare a relației sau un un divorț.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg