Fiica lui Michael Douglas, splendidă în rochia mamei sale Catherine, pe care a purtat-o acum 25 de ani

22 aprilie, 2024

Fiica lui Michael Douglas, îmbrăcată în rochia mamei sale de acum 25 de ani, în ziua în care a făcut 21 de ani. Carys Douglas este atât de atașată de familie, cu părinții ei și cu fratele său se înțelege perfect.

FotoJetCarys și Michael Douglas jpg

Tocmai de aceea, ziua sa a fost ocazia perfectă pentru a rememora amintiri și pentru a face altele noi.

Carys Douglas a împlinit 21 de ani, Foto Instagram (13) jpg

Într-un omagiu splendid adus stilului vintage glamour de odinioară, Carys Douglas și-a sărbătorit recent împlinirea a 21 de ani îmbrăcată într-o parte de istorie a modei mamei sale, celebra și emblematica Catherine Zeta-Jones.

Tânăra domnișoară a purtat rochia de mătase roz, cu detalii delicate din dantelă, pe care Catherine a îmbrăcat-o ​​la MTV Movie Awards în 1999, scrie revista HELLO!.

Carys Douglas a împlinit 21 de ani, Foto Instagram (2) jpg

Carys nu s-a zgârcit cu fotografiile pe contul său de socializare și a notat, într-un stil fermecător: ”O aniversare mai frumoasă de 21 de ani n-aș putea cere! A fost perfect”, e de părere singura fiică a cuplului bombă Michael Douglas - Catherine Zeta-Jones.

În familia lor domnesc iubirea și armonia. Cele două staruri și-au crescut atât de frumos cei doi copii, pe fiica lor Carys și pe fiul Dylan.

Carys Douglas a împlinit 21 de ani, Foto Instagram (1) jpg

Tânăra a fost vedetă de data aceasta, cu rochia mamei sale, un adevărat fashion icon al tuturor timpurilor.

Ricky Martin și Catherine Zeta Jones în 1999, GettyImages jpg

Apropo de acele vremuri uitate, în 1999 la Premiile MTV, când superba britanică a apărut pe scenă a avut și un moment inedit: Starul pop Ricky Martin și Catherine Zeta-Jones au încins audiența înainte de a prezenta premiul pentru „Cel mai bun sărut” la MTV Movie Awards, pe 5 iunie 1999 în Santa Monica, California.

Celebrul ei tată Michael Douglas a marcat cu multă mândrie pe Instagram ziua fiicei sale: ”La mulți ani fericiți, scumpa mea Carys, ne umpli sufletele.”, în dreptul unei imagini emblematice a starului ”Basic Instinct” cu fiica sa la Cannes, pe covorul roșu. Vezi GALERIA FOTO!

Nici Catherine Zeta-Jones nu a lăsat ziua să treacă nepomenită pe rețelele de socializare, unde a postat fotografii cu tânăra de-a lungul vremurilor:  „La mulți ani fiicei mele frumoase @carys.douglas, ești bucuria vieții mele”.

Relația dintre Carys și Catherine este deosebită, abundă în respect și afecțiune reciprocă și au gusturi comune la modă. Toate ținutele glam ale divei îi vor rămâne fetei moștenire.

Pentru Carys, Catherine Zeta-Jones nu este doar inspirație fashion, ci o descrie ca pe „cea mai amuzantă persoană” pe care o cunoaște, subliniind legătura unică pe care o împărtășesc.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg