Mariaje fulger la Hollywood

22 februarie, 2010

Statornicia în dragoste nu e cea mai mare calitate a vedetelor. Cât despre căsnicie, majoritatea o consideră un bun cu termen de garanţie foarte scurt. Britney Spears şi Jason Alexander (3 zile) Prieteni din copilărie, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, la începutul lui 2004, după o petrecere nocturnă, udată cu mult alcool. Britney şi Jason au făcut schimb de jurăminte, regretate din plin atunci când s-au trezit din frenezie.

Statornicia în dragoste nu e cea mai mare calitate a vedetelor. Cât despre căsnicie, majoritatea o consideră un bun cu termen de garanţie foarte scurt.

Britney Spears şi Jason Alexander (3 zile) Prieteni din copilărie, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, la începutul lui 2004, după o petrecere nocturnă, udată cu mult alcool. Britney şi Jason au făcut schimb de jurăminte, regretate din plin atunci când s-au trezit din frenezie. Toată „distracţia“ , care-a inclus buchetul, fotografiile şi înregistrarea video, a costat 200 de dolari, plătiţi de mireasă. Mariajul a fost anulat mai târziu de un judecător, la cererea părţilor.

Lisa Marie Presley şi Nicolas Cage (3 luni)

Unica fiică a lui Elvis s-a căsătorit cu Nicolas Cage pe 10 august 2002, în Hawaii, la nuntă luând parte doar membrii familiei şi prietenii apropiaţi. A fost cel de-al treila mariaj pentru Lisa Marie şi cel de-al doilea pentru Cage. Despărţirea a durat mai mult decât căsnicia în sine, căci, pe 25 noiembrie 2002, cei doi înaintau deja actele de divorţ.

„Fericirea” lor a durat din noiembrie 1998 până în martie 1999. Amorezii s-au cununat tot în Las Vegas, într-o capelă de căsătorii la minut. Baschetbalistul a regretat primul pasul făcut şi-a încercat să anuleze căsătoria după doar nouă zile. Ulterior, Rodman s-a răzgândit şi-a rămas alături de soţia lui încă patru luni.

Renée Zellweger şi Kenny Chesney (4 luni)

Actriţa premiată cu Oscar şi cântăreţul de country au avut parte de o nuntă ca-n poveşti, pe o plajă din Insulele Caraibe, în mai 2005. Peste numai 120 de zile, Renée Zellweger cerea anularea căsătoriei, care s-a încheiat oficial în decembrie 2005. „Am făcut cea mai mare greşeală a vieţii mele măritându-mă cu Chesney. Am fost o proastă“, mărturisea actriţa după despărţire.

Mai multe pentru tine...

La două săpămâni după ce s-au cunoscut, Shannen Doherty („Beverly Hills, 90210“) şi Ashley Hamilton, fiului regretatului actor George Hamilton, s-au grăbit spre altar. Actriţa a repetat experienţa cu Rick Salomon, cel care-a făcut publice înregistrările cu Paris Hilton întreţinând relaţii sexuale. Salomon şi Doherty s-au căsătorit în februarie 2002 şi şi-au spus „Adio!“ nouă luni mai târziu.

Drew şi Tom s-au cununat în 2001, acesta fiind primul mariaj al actorului de comedie şi cel de-al doilea pentru Drew Barrymore, care mai avea la activ un mariaj eşuat după doar o lună. Cel care-a înaintat actele de divorţ a fost Tom Green. Motivul: eternele diferenţe ireconciliabile.Recente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}