„Nu vreau să mor!”. Strigătul plin de durere al actriței Shannen Doherty, care suferă de cancer

30 noiembrie, 2023

Veste tristă dată de Shannen Doherty! Actrița, care suferă de cancer la sân, spune că boala s-a extins la creier și, mai nou, și la oase!

shannen doherty foto profimedia 13 jpeg

"Nu vreau să mor", a declarat ea pentru publicația People într-un interviu publicat miercuri. Totodată, ea a anunțat că boala i s-a extins la oase.

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a spus că nu îi este frică de moarte pentru că știe unde se va duce. "Cred că mi-ar fi frică de moarte dacă nu aș fi o persoană bună, dar sunt", a spus ea, adăugând: "Nu mi-e frică de moarte, doar că nu vreau să mor, cum ar fi, niciodată". 

Actrița a mai precizat că nu și "terminat" de trăit viața. "Nu am terminat de trăit, nu am terminat de iubit, nu am terminat de creat, nu am terminat, sper să schimb lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat", a spus ea. "Cea mai frumoasă amintire a mea urmează să vină".

Shannen Doherty a mai spus că oamenii cred adesea că pacienții cu cancer sunt incapabili să se bucure de viață, dar a precizat că nu este așa. "Oamenii presupun doar că înseamnă că nu poți merge, nu poți mânca, nu poți lucra. Oamenii te pun pe tușă. Ești terminat, ești la pensie, dar noi nu suntem așa", a mai explicat ea. "Suntem plini de viață, avem o viziune atât de diferită asupra vieții. Suntem atât de recunoscători pentru fiecare secundă, fiecare oră, fiecare zi în care putem fi aici", a adăugat ea.

Ea e în continuare pozitivă în ceea ce privește tratamentul medical și a împărtășit că acum urmează "un regim foarte bun".

În luna ianuarie a acestui an, Shannen Doherty a aflat că cancerul i s-a răspândit în creier și a trebuit să facă radioterapie și să fie supusă unei operații pe creier pentru a îndepărta o tumoare, pe care a numit-o "Bob".

"Bob a trebuit să fie extirpat și disecat pentru a-i vedea patologia și apoi a trebuit să mai fac niște radiații pe creier", a declarat ea pentru revistă. "A fost o călătorie. Cu siguranță unul dintre cele mai înfricoșătoare lucruri prin care am trecut în toată viața mea." 

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015 și a anunțat că a intrat în remisie doi ani mai târziu, după ce a urmat chimioterapia. Dar, în 2019, boala lui Doherty a revenit, iar în 2020 a dezvăluit că avea cancer în stadiul 4.

Foto: Recente pe Ok! Magazine

la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg