Red Carpet

Vedetele prezente la Festivalul Brazilor de Crăciun au primit verdictul vestimentar de la Dana Budeanu

Vedetele prezente la Festivalul Brazilor de Crăciun au primit verdictul vestimentar de la Dana Budeanu camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Stilista vedetelor încheie anul cu un verdict plin de strălucire despre ţinutele celebrităţilor prezente la serata umanitară pentru Salvaţi Copiii.

Cel mai aşteptat eveniment caritabil al iernii, Festivalul Brazilor de Crăciun, a reunit şi în acest an designeri, vedete din showbiz şi antreprenori, dispuşi să doneze sume considerabile pentru educaţia copiilor aflaţi într-o situaţie defavorizată.

Iată ce verdict a dat Dana Budeanu cu privire la ţinutele vedetelor care au venit să susţină cauza celor de la Salvaţi Copiii.

Cătălin Măruţă

"Cătălin, ai fost ţiplă! Ai fost cel mai mişto îmbrăcat în smoking bărbat pe care l-am văzut vreodată public în România."

Andreea Raicu

"Andreea Raicu a fost bine. Rochie de catifea lungă, pe un umăr, simplă, cum e ea."

Camelia Şucu

"A avut o ţinută şampanie, fin, frumos, frumos, frumos. Rochia purtată cu sacou este o alegere foarte dificilă şi probabil că ţinuta este astfel cumpărată. În general, rochiile cu sacouri sau geci nu merg, mai ales rochiile lungi. Este o situaţie fericită, există nişte proporţii, nişte conjuncturi favorabile, dar ţinuta nu este black tie."

Ioana Şucu

"O cunosc şi este o fată foarte safe, când vine vorba de abordările vestimentare. Ea a avut o perioadă lungă în care avea un croi în care i se părea că îi stă cel mai bine şi chiar îi stătea, cu fuste ample, cloche şi cu partea de sus a rochiei uşor la baza gâtului şi mâneci lungi, după care a suferit o transformare din punct de vedere fizic, pentru care o felicit, şi acum e foarte happy. E o rochie OK pentru o gală."