News

FOTO Mirela Stelea, sexy într-un nou shooting, după divorţ!

de admin

FOTO Mirela Stelea, sexy într-un nou shooting, după divorţ!

MirelaStelea îşi dezvoltă cariera la nivel internaţional nu doar ca designer, ci şi ca model, devenind imaginea Tresor Noir, un brand internaţional de perle negre.

Francezii care produc şi comercializează bijuteriile cu perle negre culese din Tahiti i-au propus Mirelei Stelea să realizeze o şedinţă foto excepţională în Gran Canaria ce urmează a fi inclusă în reviste glossy de peste hotare. Shootingul a fost conceput de fotograful român Corina Olaru şi a avut loc la mijlocul lunii aprilie în Gran Canaria, insulă din Oceanul Atlantic ce aparţine de Spania.

MirelaStelea a jucat pentru prima dată rolul de model, a purtat rochii provocatoare, creaţii proprii, lentile de contact verzi şi a pozat lângă cactuşi, pe dunele de nisip din Maspalomas, în piscină, pe pietre vulcanice sau pe nisip, în bătaia valurilor Oceanului Atlantic.

Designerul a purtat bijuterii cu perle, de diverse tipuri, cea mai spectaculoasă fiind un colier din aur alb cu perle şi smaralde, confecţionat special pentru şedinţa ei foto, a cărui valoare depăşeşte 15.000 de euro.

Propunerea de a deveni imaginea Tresor Noir a venit după ce francezii care deţin acest brand de perle negre au remarcat-o la un târg de modă recent şi au descoperit cu interes şedinţele foto pe care le-a realizat în ultimii ani pentru colecţiile sale.

„Am avut cinci zile de shooting. Cel mai dificil a fost să pozăm în apa rece a oceanului sau sub apă în piscină, ţinând cont că afară nu erau mai mult de 20 de grade Celsius. Dar a meritat. Fotografiile realizate de Corina Olaru şi machiajul Alinei Brăilescu sunt spectaculoase”, declară Mirela Stelea.

Bijuteriile cu perle negre pot fi comandate şi din România, atât online de pe noul site www.tresor-noir.com, cât şi direct din showroom-ul Mirela Stelea de pe Strada Brazilia 52, Bucureşti.

Perlele Tresor Noir provin din lagunele albastre ale Arhipelagului Tuamotu-Gambier din Tahiti, sunt atent selecţionate de specialişti, şi se disting prin calitatea superioară (AA+ sau AAA), nuanţe hipnotizante şi puritate.

Prin calitatea de prim producători, bijutierii Tresor Noir transformă perla neagra într-un “lux accesibil”, cu preţuri pornind de la 200 de euro pentru un inel sau o pereche de cercei.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

FOTO Apariţie dubioasă în oraş: cum arată mama lui Shia LaBeouf şi ce ţinute bizare poartă! 

Mare ne-a fost mirarea să îi vedem pe actorul de 29 de ani în oraş, ţinându-se de mână cu mama lui. Mai că nici n-am fi spus că această femeie cu look... pestriţ, să spunem aşa, este mama lui Shia, cu care nu pare să semene deloc. Decât la stilul excentric

FOTO Cu Prinţul Harry în mijlocul sălbăticiei: o zi din viaţa unui prinţ

News

FOTO Cu Prinţul Harry în mijlocul sălbăticiei: o zi din viaţa unui prinţ

Cel mai popular prinţ din lume rămâne Harry: a avut cuceriri peste cuceriri, a şocat cu pozele nud, a încercat şi jocurile de noroc, dar până la urmă, are şi un suflet pe măsura nonconformismului său. De curând, roşcovanul de 30 de ani a plecat în sălbăticie să salveze... veveriţele.

FOTO Lupitei Nyong’o i s-a furat rochia de Oscar: cât valora ţinuta ei?

News

FOTO Lupitei Nyong’o i s-a furat rochia de Oscar: cât valora ţinuta ei?

Frumoasa rochie albă şi elegantă pe care actriţa din “12 Years a Slave” a purtat-o la gala Oscar din 22 februarie pare să fi fost furată chiar din camera ei din hotel, la începutul săptămânii. Ţinuta ei valora destul de mult, dat fiind că este semnată de Calvin Klein şi

Fashion

Stilul Johnny Depp: 10 cele mai excentrice şi eclectice look-uri ale actorului!

Parafrazând, “O duşcă şi eşarfa lată”pare să fie motto-ul marelui actor carismatic, geniul neînţeles al Hollywoodului, artistul prin excelenţă al deghizărilor şi transformărilor bine jucate, excentricul Johnny Depp! Un excentric şi un eclectic, deopotrivă, dacă-i urmărim topul apariţiilor

News

FOTO Apariţie neconvenţională: Ducesa Kate, în blugi şi hanorac!

Cine s-ar fi aşteptat s-o vadă şi pe asta? Sau poate din contră, ne doream s-o vedem pe Ducesa de Cambridge şi în viaţa cea de toate zilele, cum era înainte să-şi cunoască Prinţul... în haine lejere, ca de zi cu zi!

News

Fiul Dianei Ross s-a însurat cu Ashlee Simpson

Evan Ross şi sora Jessicăi Simpson s-au căsătorit duminică, în maximă discreţie, optând pentru o ceremonie nupţială privată, în Greenwich, Connecticut. Astfel, cuplul a preferat să facă schimbul de jurăminte la moşia mamei celebre a tânărului de 26 de ani.

FOTO Alexandra Ungureanu, vacanţe cu surprize în Turcia şi Londra, N.Y. şi Vegas! 

News

FOTO Alexandra Ungureanu, vacanţe cu surprize în Turcia şi Londra, N.Y. şi Vegas! 

Este veselă, plină de energie şi una dintre cele mai bune voci din muzica românească. Dar pentru că încă miroase a vară, nu vorbim despre muzică, ci despre vacanţa Alexandrei. Sau vacanţele, mai bine spus!

În sfârşit, Lady Gaga pozează sexy... de dragul iubitului

News

În sfârşit, Lady Gaga pozează sexy... de dragul iubitului

De mult aşteptam clipa în care excentrica artistă să se dea pe brazdă, măcar din când în când, şi să îşi pună în valoare trăsăturile feminine si sa scoata armele de seducţie. Mai ales când are un iubit precum Taylor Kinney

FOTO Sexy Kim Kardashian se pozează din nou

News

FOTO Sexy Kim Kardashian se pozează din nou

Starleta de 33 de ani vrea să demonstreze cu orice ocazie că trupul său voluptuos este unul de invidiat, la 8 luni de la naşterea fetiţei ei, North. Într-adevăr, formele senzuale i-au revenit, culoarea brunetă a părului a revenit, aşadar şi fotografiile cu ea semi-nud, în ipostaze din ce în ce mai provocatoare, au revenit!