News

FOTO Mirela Stelea, sexy într-un nou shooting, după divorţ!

de admin

FOTO Mirela Stelea, sexy într-un nou shooting, după divorţ!

MirelaStelea îşi dezvoltă cariera la nivel internaţional nu doar ca designer, ci şi ca model, devenind imaginea Tresor Noir, un brand internaţional de perle negre.

Francezii care produc şi comercializează bijuteriile cu perle negre culese din Tahiti i-au propus Mirelei Stelea să realizeze o şedinţă foto excepţională în Gran Canaria ce urmează a fi inclusă în reviste glossy de peste hotare. Shootingul a fost conceput de fotograful român Corina Olaru şi a avut loc la mijlocul lunii aprilie în Gran Canaria, insulă din Oceanul Atlantic ce aparţine de Spania.

MirelaStelea a jucat pentru prima dată rolul de model, a purtat rochii provocatoare, creaţii proprii, lentile de contact verzi şi a pozat lângă cactuşi, pe dunele de nisip din Maspalomas, în piscină, pe pietre vulcanice sau pe nisip, în bătaia valurilor Oceanului Atlantic.

Designerul a purtat bijuterii cu perle, de diverse tipuri, cea mai spectaculoasă fiind un colier din aur alb cu perle şi smaralde, confecţionat special pentru şedinţa ei foto, a cărui valoare depăşeşte 15.000 de euro.

Propunerea de a deveni imaginea Tresor Noir a venit după ce francezii care deţin acest brand de perle negre au remarcat-o la un târg de modă recent şi au descoperit cu interes şedinţele foto pe care le-a realizat în ultimii ani pentru colecţiile sale.

„Am avut cinci zile de shooting. Cel mai dificil a fost să pozăm în apa rece a oceanului sau sub apă în piscină, ţinând cont că afară nu erau mai mult de 20 de grade Celsius. Dar a meritat. Fotografiile realizate de Corina Olaru şi machiajul Alinei Brăilescu sunt spectaculoase”, declară Mirela Stelea.

Bijuteriile cu perle negre pot fi comandate şi din România, atât online de pe noul site www.tresor-noir.com, cât şi direct din showroom-ul Mirela Stelea de pe Strada Brazilia 52, Bucureşti.

Perlele Tresor Noir provin din lagunele albastre ale Arhipelagului Tuamotu-Gambier din Tahiti, sunt atent selecţionate de specialişti, şi se disting prin calitatea superioară (AA+ sau AAA), nuanţe hipnotizante şi puritate.

Prin calitatea de prim producători, bijutierii Tresor Noir transformă perla neagra într-un “lux accesibil”, cu preţuri pornind de la 200 de euro pentru un inel sau o pereche de cercei.

Modifică Setările