News

50 Cent, în război cu Oprah! Ce a spus rapperul despre ea?

50 Cent, în război cu Oprah! Ce a spus rapperul despre ea?

Aparent, cele două vedete nu au nimic în comun! Însă documentarul pe care Oprah Winfrey îl are în pregătire l-a înfuriat pe rapper

Oprah Winfrey pregăteşte documentarul #MeToo, despre hărţuirea sexuală suferită de femeile din lumea mondenă, iar 50 Cent consideră că abordarea materialului este una nedreaptă, trunchiată, părtinitoare. Nici un cuvânt despre Harvey Weinstein sau Epstein.Doar Michael Jackson şi Russell Simmons. Ce mă întristează porcăria asta!", a scris rapperul, referindu-se la faptul că Oprah s-a focusat doar pe anumiţi presupuşi hărţuitori, iar pe alţii i-a omis voit.

Dar asta nu e tot. 50 Cent a mai făcut o postare, pentru a evidenţia şi aspectul rasist. Artistul a compilat imaginile lui Bill Cosby, R. Kelly, Weinstein, Jeffrey Epstein, Kevin Spacey şi a preşedintelui Donald Trump. "Primii doi au scris pe frunte închisoare. În vreme ce ceilalţi au scăpat. Voi chiar credeţi că Oprah nu observă asta?", a comentat 50 Cent, descumpănit că Oprah, o reprezentantă a populaţiei de culoare, arată cu degetul tot spre ei şi întreţine, în opinia lui, justiţia nedreaptă care favorizează albii... Documentarul realizat de Oprah va fi difuzat pe Apple TV+ în 2020.

Foto: Instagram

Modifică Setările