News

Actorii au o viziune aparte despre igienă, au mărturisit că nu-şi spală copiii prea des. Mila Kunis şi Ashton Kutcher puşi la zid după această declaraţie

Actorii au o viziune aparte despre igienă, au mărturisit că nu-şi spală copiii prea des. Mila Kunis şi Ashton Kutcher puşi la zid după această declaraţie camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Mila Kunis şi Ashton Kutcher puşi la zid că ”îşi spală copiii doar când sunt murdari”. Actorii au o viziune aparte despre igienă.

”Îi spălăm doar când se vede că sunt murdari.” Afirmaţia aceasta a aruncat în aer comentariile adresate actorilor Mila Kunis şi Ashton Kutcher.

Celebrul cuplu are doi copii: Fiica Wyatt Isabelle, de 6 ani, şi Dimitri Portwood, de patru ani.

În timpul unui interviu pentru popularul podcast al lui Dax Shepard şi Monica Padman, actorii au dezvăluit că nu îşi spală copiii zilnic.

Discuţia a început după ce Dax îi explica Monicăi că nu ar trebui să-şi înlăture zilnic grăsimea naturală a pielii cu săpun. Ashton şi Mila au fost de acord că zilnic e bine să te speli doar cu apă, nu şi cu săpun.

Monica era uimită şi a mărturisit: ”Nu pot să cred că sunt singura din această încăpere care se spală zilnic cu apă şi săpun. Cine v-a învăţat să nu vă spălaţi?”.

Mila a răspuns: ”Eu nu m-am spălat prea mult în copilărie, că nu aveam apă caldă. Şi nici pe copii nu îi spăl zilnic. Mai ales când erau bebeluşi. Îi speli dacă îi vezi murdari, altfel, nu are rost.”

Potrivit Asociaţiei americane a Dermatologilor, copiii cu vârste între 6 şi 11 ani poate că nu au nevoie de baie zilnic, însă e nevoie să se spele cel puţin o dată sau de două ori pe săptămână.

Nici Mila şi Ashton nu sunt mari fani ai spălatului, chiar dacă au trecut de mult de vârsta de 6-11 ani. Actorul a mărturisit că îşi mai dă cu apă pe faţă o dată sau de două ori pe zi, când transpiră şi simte sarea.

Sperăm să îşi spele măcar mâinile, mai ales în pandemie.

Foto: Instagram şi Profimedia

Comentarii

Modifică Setările