News

Adda, decizie în privinţa vaccinului: "Am făcut atac de panică"

Adda, decizie în privinţa vaccinului: "Am făcut atac de panică" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

S-a temut, dar tot l-a făcut! Adda s-a vaccinat abia acum cu prima doză, pentru că, recunoaşte ea, s-a temut de efectele adverse. Artista a ajuns anul trecut de urgenţă la spital după ce a făcut alergie la o pastilă.  

“Am făcut prima doză de Pfizer. Mi-a fost frică de acest vaccin. Şi nu pentru că nu aş avea încredere în ştiinţă, sau pentru că nu mă simt responsabilă pentru mine sau cei din jur. Am analizat foarte bine opţiunile pe care le am şi m-am gândit la siguranţa mea, din toate punctele de vedere. M-am protejat şi m-am documentat. Cred că am citit excipienţii vaccinului de 100 de ori. Am analizat fiecare substanţă în parte. Mi-am terorizat medicii care se ocupă de mine cu întrebări. Într-un final, după analize şi invesigatii şi după un Covid care nu mi-a lăsat anticorpi, am decis, împreună cu doctorii, că cel mai bun tratament, de fapt, pentru mine este vaccinul. Da! Tratament, nu neapărat prevenţie. Vaccinul nu îţi garantează că nu mai iei. Dar te ajută să faci formă uşoară. Eu nu am cum să iau nici o pastilă. Ar fi mai periculos antiviralul şi boala decât vaccinul în sine. M-am tratat o dată de Covid doar cu vitamine şi Tatăl Nostru. Noroc că a fost fază uşoară. Şi dacă mai e să îl iau, vreau tot aşa să fie. So, după ce doctorii au fost la curent cu analizele mele, am întrerupt antihistaminicul 48 de ore”, povesteşte Adda.

Artista a făcut atac de panică de emoţie.

“Am mers la Spitalul Universitar, unde mi s-a făcut testare SUBCUTANATĂ direct cu VACCINUL. Am aşteptat 30 de minute să vedem dacă fac alergie. Apoi, am luat o pastilă de antihistaminic. Am asteptat o ora. M-au vaccinat, apoi am stat încă o ora sub observaţie, în spital, cu toată aparatura la îndemână în caz de reacţie alergică.

Îi mulţumesc doamnei doctor Brânduşa Petrutescu

pentru suport şi ajutor. Şi personalului foarte drăguţ care a fost lângă mine când am făcut atac de panică!  Da! Am făcut un mic atac de panică că aşa-s eu, panicoasă din fire.

Dacă aveţi îndoieli, puneţi întrebări specialiştilor! Documentaţi-va! Alegeţi ce e bine pentru voi! Vaccinaţi-vă în siguranţă dacă aveţi probleme de sănătate!”, spune vedeta.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările