News

Adrian Iovan s-a stins din viaţă

Adrian Iovan s-a stins din viaţă

Fostul soţ al creatoarei de modă Romaniţa Iovan a murit în urma unui accident aviatic survenit în timpul unui zbor utilitar. Un sfârşit tragic, la capătul unui drum sinuos în viaţă.

Avea 55 de ani şi o carieră de aproape 40 de ani ca pilot la Tarom şi BlueAir. Mai mult, avea o experienţă de peste 16.000 de ore de zbor şi licenţele în termen de valabilitate, potrivit Ministerului Transporturilor. Ca pilot, nimeni nu-i putea reproşa nimic. Era un profesionist, despre care toţi spuneau că este expert „în zboruri line”.

Tot astfel l-a cunoscut şi fosta lui soţie, Romaniţa Iovan, care i-a dăruit şi un copil, pe Albert.

După scandalul împuşcării mortale a unui hoţ ce reuşise să le pătrundă în casă, a urmat divorţul dintre el şi creatoarea de modă – o despărţire larg mediatizată, pe fondul suspiciunii infidelităţii soţiei.

În ultimii ani, mai ales după retragerea sa din cursele de linie Tarom, se zvonise că Adrian Iovan o ducea tot mai greu din punct de vedere financiar, fapt pentru care fusese nevoit să-şi vândă vila din Otopeni.

Tocmai de aceea, dar şi din pasiune pentru meserie, acesta s-a angajat ca instructor de zbor şi le preda studenţilor din anii terminali ai Şcolii de Piloţi. Iar, în timpul rămas, pilota avioane de mici dimensiuni.

Soarta a vrut ca ultimul său zbor să fie unul utilitar, către Oradea, cu o echipă medicală de prelevare de organe care urma să preia ficatul unei femei aflate în moarte cerebrală. Erau cinci pasageri, plus pilotul (Adrian Iovan) şi copilotul. Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, avionul de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba.

În ciuda semnalului avionului, dar şi al telefoanelor mobile prin care autorităţile au ţinut legătura cu victimele şi care ar fi putut fi lesne localizate cu ajutorul noilor tehnologii, ajutorul a venit prea târziu pentru două dintre cele şapte victime, care, culmea, supravieţuiseră toate cumplitului accident.

citeşte şi:


Vedetele, despre Adrian Iovan

Ce declara Romaniţa despre Adrian Iovan în urmă cu trei ani

Şerban Huidu, despre vinovaţii în cazul accidentului lui Adrian Iovan

Decesul lui Adrian Iovan a fost comunicat în jurul orei 22.30, la cinci ore după prăbuşirea avionului şi la două ore după ce a căzut în stare de inconştienţă.

„Piloţii nu mor niciodată, ei decolează şi nu se mai întorc“, spunea însuşi Adrian Iovan.

Lipsa lui va fi crunt resimţită de fiul său de şapte ani, de fiica sa, Irina, care i-a dăruit o nepoţică, pe Iulia,de câinele său, Max, din rasa Golden Retriever, şi de mii de prieteni, aflaţi şi acum în stare de şoc. Zbor lin spre ceruri, Adrian Iovan!

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Maria Şarapova, plimbată într-un Porsche de pilotul Mark Webber 

News

FOTO Maria Şarapova, plimbată într-un Porsche de pilotul Mark Webber 

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova, locul 2 WTA, a avut parte de-o mare surpriză ieri, când a fost luată la plimbare pe străzile din Melbourne de către fostul pilot australian de Formula 1.

Mihai Leu suferă de o formă rară de cancer?

Gossip

Mihai Leu suferă de o formă rară de cancer?

Fostul mare campion de box şi actualmente unul dintre cei mai talentaţi piloţi de raliu se luptă cu o boală nemiloasă, care a apărut în cea mai neaşteptată zonă a corpului. Mihai a fost deja operat la Fundeni.

Atunci şi acum: Recunoşti personajul?

News

Atunci şi acum: Recunoşti personajul?

E una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, o celebră creatoare de modă din România, care şi-a început cariera ca manechin şi ale cărei creaţii au fost purtate de Kelly Rutherford şi Lisa Rinna.

FOTO Romaniţa Iovan a învăţat să facă snowboarding la 50 de ani

News

FOTO Romaniţa Iovan a învăţat să facă snowboarding la 50 de ani

La aproape un an de la dispariţia subită a fostului ei soţ, pilotul Adrian Iovan, creatoarea de modă a găsit puterea de-a zâmbi din nou şi de-a se bucura de viaţă. Totul datorită fiului său, Albert.

Revolta Romaniţei Iovan: „Nu am înţeles nimic din tragedia aviatică produsă în Apuseni!“

News

Revolta Romaniţei Iovan: „Nu am înţeles nimic din tragedia aviatică produsă în Apuseni!“

La începutul anului, îl înmormânta pe tatăl fiului ei, decedat în urma prăbuşirii avionului utilitar pe care-l pilota. Incapacitatea autorităţilor de a salva victimele accidentului de la Siutghiol a revoltat-o peste măsură.

Totul despre logodnica lui Marius Moga

News

Totul despre logodnica lui Marius Moga

Bianca Lăpuşte, ştirista Pro TV, e cea care a reuşit să-i cucerească definitiv inima juratului de la „Vocea României“. Iată ce pasiuni are şi cu ce l-a convins pe Micul Mozart să renunţe la burlăcie.

News

Şerban Huidu, despre vinovaţii în cazul accidentului lui Adrian Iovan

Fostul cârcotaş ştie prea bine cum e să treci razant pe lângă moarte. Şi nu doar o dată. Poate tocmai de aceea i-a dedicat un articol pe blogul său pilotului care şi-a pierdut ieri viaţa în tragicul accident aviatic din Munţii Apuseni. Iată câteva detalii inedite despre Adrian Iovan şi care sunt adevăraţii vinovaţi, în opinia lui Şerban Huidu.