News

Află care sunt cele trei prenume ale Prinţesei de Cambridge!

Află care sunt cele trei prenume ale Prinţesei de Cambridge!

Ei bine da, la doar două zile de la naşterea fetiţei lui Kate şi-a lui Will, pe 2 mai, aflăm deja şi care este prenumele noii Prinţese de Cambridge. De fapt, cele trei prenume, căci aşa se poartă la o Casă Regală: Charlotte Elizabeth Diana.

Anunţul a fost făcut, azi, scurt, pe pagina de Twitter a Palatului Kensington, şi sună cam aşa: Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt încântaţi să anunţe că au numit-o pe fiica lor Charlotte Elizabeth Diana. Titlul oficial va fi Alteţa Sa Regală Prinţesa Charlotte de Cambridge.

Primul prenume al fetiţei este, se pare, un omagiu adus bunicului Charles, fiind femininul prenumelui Prinţului de Wales. Dacă al doilea prenume este clar o recunoaştere a suveranei Elisabeta a II-a, este emoţionant să vedem în certificatul de naştere al micuţei şi un al treilea, care ne aduce aminte de regretata Lady Di.

Interesant este că mulţi britanici au pariat pe acest nume, Charlotte, deşi Alice avea o cotă mai mare, fiind primul în opţiunile pariorilor.

Fanii au fost în extaz la prima apariţie a prinţesei britanice în braţele lui Kate, alături de William.

Micuţa este prima Prinţesă de Cambridge în 180 de ani, după cele două surori cu acelaşi titlu, Mary Adelaide Wihelmina Elizabeth de Cambridge şi Augusta de Cambridge.

FOTO GETTY IMAGES

Modifică Setările