News

Aflat în stare de ebrietate, John Galliano a fost arestat la Paris

Creatorul de modă britanic al casei Dior a fost arestat ieri în centrul capitalei franceze după ce a făcut scandal, adresând insulte cu caracter antisemit unui cuplu aflat pe terasa unei cafenele.

John Galliano (50) se afla la o terasă când, din senin, a jignit un cuplu aflat la o masă apropiată. „Pentru moment, nu ştim care a fost motivul care l-a determinat să insulte acel cuplu“, a precizat o sursă din poliţia pariziană.

Poliţia a fost sesizată imediat, iar Galliano a fost arestat şi condus la comisariatul din arondismentul 8. După ce a fost supus unor teste, creatorului de modă i s-a stabilit o alcoolemie de 1,1 mg/ litru alcool pur în aerul expirat. Deşi a fost eliberat condiţionat, Galliano nu este la primul incident de acest fel. Pe numele lui au mai fost formulate două plângeri similare.

Foto: Northfoto

Comentarii

Articole asemănătoare

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Galliano se judecă cu Dior

De când a revenit cu forţe proaspete în branşa couturierilor, creatorul de modă şi-a pus în gând să ceară daune casei Dior, care l-a concediat în urma scandalului iscat acum doi ani, după proferarea unor insulte rasiste.

John Galliano revine în modă

Fashion

John Galliano revine în modă

După ce, în 2011, a fost concediat de Casa Dior, în urma scandalului cu tentă antisemită în care a fost implicat, creatorul de modă şi-a anunţat revenirea în industria modei.

Bradul lui Alex Ciucu, cumpărat de Prinţul Albert

News

Bradul lui Alex Ciucu, cumpărat de Prinţul Albert

Designerul român a avut marea surpriză ca bradul cu care a participat, în premieră pentru România, la festivalul brazilor de la Monte Carlo, să fie achiziţionat de însuşi Prinţul Albert de Monaco.

FOTO Cine vrea hotelul lui Gérard Depardieu?

News

FOTO Cine vrea hotelul lui Gérard Depardieu?

De când a anunţat că vrea să părăsească Franţa, actorul şi-a scos la vânzare mai multe proprietăţi din Paris, printre care şi hotelul Chambon.

FOTO Natalie Portman s-a dezbrăcat pentru Dior

Beauty

FOTO Natalie Portman s-a dezbrăcat pentru Dior

Actriţa a realizat un clip publicitar îndrăzneţ pentru celebra casă de modă, pentru care a acceptat să renunţe la haine.

Gossip

Gérard Depardieu, chemat în faţa instanţei

În urma unei altercaţii avută în trafic miercuri, la Paris, celebrul actor francez a fost chemat în faţa instanţei pentru agresiune faţă de celălalt şofer.

FOTO Noul designer al casei Dior a impresionat la Paris

Fashion

FOTO Noul designer al casei Dior a impresionat la Paris

Colecţia Christian Dior semnată de noul creative director Raf Simons a fost considerată o revelaţie de către criticii prezenţi la săptămâna modei de la Paris.

News

Fostul soţ al lui Whitney Houston are iar probleme cu legea

Bobby Brown fost reţinut de autorităţi ieri, după ce a fost prins conducând sub influenţa unor substanţe care sunt interzise la volan.