Vedete

Alexandra Stan şi Dorian Popa au avut o relaţie. El a fost primul băiat care a sărutat-o: "Aveam 16 ani"

Alexandra Stan şi Dorian Popa au avut o relaţie. El a fost primul băiat care a sărutat-o: "Aveam 16 ani" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Erau tineri şi îndrăgostiţi! Despre Dorian Popa şi Alexandra Stan este vorba! Au trăit împreună o poveste de iubire adolescentină!

Amândoi sunt originari din Constanţa, acolo s-au cunoscut şi acolo a început povestea lor de dragoste adolescentină. Dorian Popa şi Alexandra Stan s-au iubit pe când aveau aproximativ 16 ani. Ea a recunoscut că artistul a fost primul băiat care a sărutat-o.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a spus Alexandra Stan pentru click.ro.

Dorian Popa intră în afaceri! Cântăreţul a investit 70.000 de euro! Iată ce are de gând să facă

Toate merg ca pe roate pentru Dorian Popa! Cântăreţul a dezvăluit recent că porneşte o nouă afacere. Despre ce e vorba? Dorian Popa are planuri foarte mari pentru viitor şi deja se pregăteşte să-şi deschidă un cartier rezidenţial care îi va purta numele: ”Hâtz”

"De săptămâna trecută şi până astăzi acest dosărel a ajuns la valoarea de 70.000 de euro. L-am luat direct de la vânzătorul celui de-al doilea teren, astăzi, miercuri, 27.01.2021, în Domneşti, lângă casa mea, în vederea începerii construirii cartierului Hâtz Residence", a declarat artistul într-unul din vlogurile sale recente. Cartierul rezidenţial va fi în apropiere chiar de vila lui: “Unul dintre visurile mele contemporane, ca să spun aşa, a fost să construiesc şi să pot să văd şantierul de la mine din casă! Să pot să mă trezesc de dimineaţă şi să merg să îi ajut pe băieţi, să verific cum decurg lucrările, fără să fie nevoie să străbat oraşul în lung şi în lat”.

Foto: Facebook, Colaj

Modifică Setările