News

Alina Puşcaş: „Îmi doresc mult un băieţel frumos şi sănătos“

După ce a confirmat că este însărcinată şi că nu e doar o păcăleală de 1 aprilie, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva“, difuzată la Antena 1, a vorbit în premieră despre cel mai emoţionant moment din viaţa ei.

Abia ce-a divorţat anul trecut, că anul acesta viaţa i s-a schimbat total. Vestea că e însărcinată a luat pe toată lumea prin surprindere, făcându-ne să ne întrebăm dacă nu e cumva o glumă de 1 aprilie. Cum, însă, zvonul a fost confirmat de însăşi viitoarea mămică, iată ce a declarat ea în premieră.

„Nu cred că aş avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea şi nerăbdarea de a-mi cunoaşte, cât mai curând, copilaşul, mă simt mai puternică şi mai matură. Îmi doresc foarte mult un băieţel sănătos şi frumos dar, până la urmă, ştiti cum e: fetiţă sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla şi acest lucru şi aştept cu drag să vă împărtăşesc din nou bucuria“, a spus, emoţionată, Alina Puşcaş, pentru libertatea.ro.

Vedeta a mărturisit că sarcina a luat-o total prin surprindere!

„Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaş pe buze şi cu întrebarea: «Ce-ar fi să fiu însărcinată?». Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile şi l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh şi l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie şi am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea acelaşi rezultat pozitiv“, a mai spus ea.

„Emoţia, evident, a fost fără margini. Au urmat ţipete, râsete, agitaţie, un fel de dansuri contemporane prin casă, lacrimi de fericire, telefoane către familie“, a completat fostul manechin.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările