News

Alina Puşcaş: „Îmi doresc mult un băieţel frumos şi sănătos“

După ce a confirmat că este însărcinată şi că nu e doar o păcăleală de 1 aprilie, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva“, difuzată la Antena 1, a vorbit în premieră despre cel mai emoţionant moment din viaţa ei.

Abia ce-a divorţat anul trecut, că anul acesta viaţa i s-a schimbat total. Vestea că e însărcinată a luat pe toată lumea prin surprindere, făcându-ne să ne întrebăm dacă nu e cumva o glumă de 1 aprilie. Cum, însă, zvonul a fost confirmat de însăşi viitoarea mămică, iată ce a declarat ea în premieră.

„Nu cred că aş avea cum să vă exprim în câteva fraze trăirile pe care le experimentez acum. Pe lângă toată fericirea şi nerăbdarea de a-mi cunoaşte, cât mai curând, copilaşul, mă simt mai puternică şi mai matură. Îmi doresc foarte mult un băieţel sănătos şi frumos dar, până la urmă, ştiti cum e: fetiţă sau băiat, ambele variante sunt o minune. În următoarele săptămâni voi afla şi acest lucru şi aştept cu drag să vă împărtăşesc din nou bucuria“, a spus, emoţionată, Alina Puşcaş, pentru libertatea.ro.

Vedeta a mărturisit că sarcina a luat-o total prin surprindere!

„Am făcut testul de sarcină cu un gen de zâmbet poznaş pe buze şi cu întrebarea: «Ce-ar fi să fiu însărcinată?». Nu aveam nici un simptom, dar ceva îmi spunea că ar trebui să încerc. În momentul în care acest test s-a dovedit a fi pozitiv, au început să-mi tremure mâinile şi l-am scăpat pe jos. Mi-am dat rapid un refresh şi l-am mai privit o dată, crezând că poate nu am văzut bine. Evident că am fugit din nou la farmacie şi am mai luat două teste, care s-au dovedit a avea acelaşi rezultat pozitiv“, a mai spus ea.

„Emoţia, evident, a fost fără margini. Au urmat ţipete, râsete, agitaţie, un fel de dansuri contemporane prin casă, lacrimi de fericire, telefoane către familie“, a completat fostul manechin.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Amalia Năstase este însărcinată

Gossip

FOTO Amalia Năstase este însărcinată

Părea că, după divorţul de Ilie Năstase şi cele două fetiţe pe care le au împreună, vedeta s-a axat pe afaceri şi că a lăsat pe un plan secund viaţa personală. Însă acum, la aproape 40 de ani, e gata să devină din nou mamă.

FOTO Kitty Cepraga, însărcinată în 8 luni

News

FOTO Kitty Cepraga, însărcinată în 8 luni

Românca stabilită de ani buni în Italia a reuşit să ţină departe de ochii presei autohtone faptul că va deveni mămică. Dar, cum evidenţa era prea mare, vedeta a hotărât să-şi anunţe fanii printr-o fotografie-surpriză.

Mirela Boureanu Vaida are o fetiţă „grăsună şi bucălată“

News

Mirela Boureanu Vaida are o fetiţă „grăsună şi bucălată“

După îndelungi speranţe şi aşteptări, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu“ a devenit de curând mămică. Iată ce spune despre micuţa ei şi despre cum şi-a intrat în ritm acasă.

Mirela Boureanu Vaida nu renunţă la sport nici în luna a opta de sarcină

News

Mirela Boureanu Vaida nu renunţă la sport nici în luna a opta de sarcină

Îngrijorată probabil să nu ia prea mult în greutate în timpul sarcinii, prezentatoarea de televiziune merge la sală chiar şi acum, când mai are puţin şi naşte. Uite ce exerciţii face.

Cum arată Mirela Boureanu Vaida însărcinată în 6 luni?

News

Cum arată Mirela Boureanu Vaida însărcinată în 6 luni?

Dacă la început s-a temut să confirme că aşteaptă un copil, acum prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu“ nu se mai fereşte să-şi arate burtica de viitoare mămică. Iată cea mai recentă fotografie a sa.

Amna e însărcinată

News

Amna e însărcinată

De când a aflat că va fi mămică, artista s-a ferit să-şi facă publică sarcina, din diferite motive personale. Acum însă, când a intrat în luna a şaptea, n-a mai putut să-şi mai ascundă abdomenul proeminent.

Roxana Ciuhulescu ar mai vrea copii, dar…

News

Roxana Ciuhulescu ar mai vrea copii, dar…

Pare incredibil, dar emisiunea “Promotor”, care i-a adus faima în carieră, i-a dăunat sănătăţii şi i-a răpit unul dintre cele mai dragi vise: acela de-a avea mai mulţi copii.

Celia, cu burtica de viitoare mămică

News

Celia, cu burtica de viitoare mămică

Tânăra cântăreaţă, care s-a căsătorit anul acesta cu un român stabilit în Australia, Areli Ancuţa, va deveni mamă peste doar câteva luni. Iat-o etalându-şi cu mândrie burtica, chiar de Sărbători.