News

Anamaria Ferentz şi-a luat cetăţenia americană FOTO

Anamaria Ferentz şi-a luat cetăţenia americană FOTO

După 8 ani de şedere în Statele Unite, cântăreaţa a primit, în sfârşit, cetăţenia.

Cântăreaţa Anamaria Ferentz a plecat de ani buni în Statele Unite şi s-a integrat perfect stilului de viaţă american. Acolo a fost şi cântăreaţă, şi profesoară de muzică, dar şi agent imobiliar, locuind ba în New York, ba în Chicago ori Los Angeles, demonstrându-le tuturor că se poate descurca de minune peste Ocean.

Cu două luni înainte de-a împlini 8 ani de şedere pe teritoriul american, autorităţile i-au acordat cetăţenia.

Citeşte şi:

Anamaria Ferentz: ”După ce stai în California, greu te mai obişnuieşti în altă parte”

“Sunt foarte, foarte fericită, pentru mine este o mare realizare faptul că am devenit cetăţean american. Poate pentru mulţi nu înseamnă nimic, dar pentru majoritatea înseamnă enorm, pentru cei care sunt aici în America, sau în alte ţări, emigranţii şi nu numai. Numai ei ştiu ce înseamnă să ai o cetăţenie, pentru că ai toate drepturile unui cetăţean. Eu aveam drepturi şi până acum pentru că aveam Green Card în America, puteam să călătoresc, să muncesc, să fac o mulţime de alte lucruri, dar nu puteam să votez, acum am anumite alte drepturi în plus, e o mare uşurare. De exemplu dacă am un proiect undeva şi trebuie să stau 5 ani într-o altă ţară, nu mai trebuie să dau cu subsemnatul şi să explic de ce am fost plecată atâta timp…”, a mărturisit Anamaria Ferentz, în exclusivitate, pentru DC News.

“Mă simt extraordinar! De când am terminat ceremonia, de azi dimineaţă de la orele 11-12, tot petrec. S-au făcut deja 12 ore de atunci şi încă nu am ajuns acasa☺ A venit una dintre prietenele mele cele mai bune, cu mama ei, ca să fie alături de mine, ele sunt din Uruguay. Prietena mea şi-a luat cetăţenia acum 2 ani şi mi-a spus că ea a plâns toată ceremonia şi la ea şi acum, la mine. Au fost foarte drăguţe şi mă simt foarte bine în compania lor. Eu dacă nu am familie aici, m-am simţit bine să le am alături”, a mai completat artista.

Modifică Setările