Vedete

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorţ. Vedeta dă cărţile pe faţă

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre divorţ. Vedeta dă cărţile pe faţă

În ultimele luni s-a tot zvonit că mariajul lor e pe butuci şi că se apropie de un sfârşit iminent. Iar acum, Anamaria Prodan, sătulă de atâtea invenţii, s-a hotărât să spună adevărul despre mariajul ei.

Prezentă la o petrecere mondenă, Anamaria Prodan a răspuns întrebărilor adresate de reporterul PRO TV referitoare la un eventual divorţ. ”Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este Reghecampf, este normal să generăm subiecte. Dacă eu sunt în România foarte mult, că am televiziune, proiecte, şi el n-are cum să vină din Dubai, ce-ai vrea să se spună? Dar, crezi că mai contează după atâţia an ce spun ei? Contează că vindem.”, a fost răspunsul impresarei.

Întrebată dacă, totuşi, sunt şi mici discuţii la ei în cuplu şi din ce pornesc, Anamaria Prodan a mărturisit că relaţia lor e chiar liniştită din acest punct de vedere, căci Laurenţiu e un bărbat calm. „Nu ne certăm. Eu mă cert, că Laur nu se ceartă niciodată cu nimeni. Eu mă cert, de fapt, singură, iar el mă lasă în pace. De-asta mă enervez, de fapt, cel mai tare că n-am cu cine să mă cert”, mai spune vedeta.

Modifică Setările