News

Anda Adam a confirmat: e însărcinată în 6 luni!

Anda Adam a confirmat: e însărcinată în 6 luni!

Anda Adam le-a împărtăşit fanii, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, că este însărcinată, urmând să aducă pe lume primul său copil, în toamna acestui an.

„Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt însărcinată în aproape 6 luni şi abia aşteptăm să devenim părinţi".

Anda-Adam-insarcinata

Motivul pentru care Anda a păstrat secretă această veste până în acest moment a ţinut de recomandările medicului.

„Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că şi pe părinţii noştri i-am anunţat abia după nunta de luna trecută. Nu am deschis acest subiect faţă de nimeni altcineva, nu am dat declaraţii ca să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect faţă de cei care mă iubesc şi mă susţin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul în regulă”, s-a explicat ea.

Anda spune că îşi doreşte o fetiţă, dar că cel mai important este să aibă un copil sănătos.

„Şi eu, şi Sorin ne dorim o fetiţă, dar important este, fireşte, ca cel mic să fie sănătos, indiferent că este fată sau băiat. Va avea parte de toată dragostea şi devotamentul nostru. Sunt deosebit de fericită!”, mai spune Anda.

Anda-Adam-Sorin-Andrei

Anda Adam şi Sorin Andrei s-au căsătorit pe 7 iunie, la Snagov, iar în prezent petrec luna de miere într-un decor exotic.

„Am primit foarte multe mesaje de felicitare. Le mulţumesc tuturor pentru gândurile bune şi sunt fericită să ştiu că atâţia oameni frumoşi se gândesc la mine şi mă susţin”, le-a mai transmis Anda Adam fanilor săi.Foto: pagina personală

Modifică Setările