News

Anda Adam s-a despărţit de Victor Slav

Când toată lumea aştepta anunţul logodnei lor, cântăreaţa şi vedeta PRO TV au decis să o ia pe drumuri diferite, după şase ani de relaţie. Potrivit unui comunicat al postului de televiziune Pro TV, Anda Adam şi Victor Slav au luat această decizie de comun acord şi sunt hotărâţi să meargă pe drumuri separate în viaţă. După şase ani petrecuţi împreună, cei doi au ajuns la concluzia că aceasta este cea mai bună soluţie şi sunt convinşi că, în ciuda despărţirii, vor rămâne în relaţii de prietenie.

„Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate, acest comunicat fiind singura informaţie cu privire la despărţirea lor pe care o vor face publică“, se mai spune în comunicat.

Foto: arhiva ADH

Comentarii

Articole asemănătoare

Renee Zellweger şi-a scos iubitul pe covorul roşu. Vezi cine este acesta!

News

Renee Zellweger şi-a scos iubitul pe covorul roşu. Vezi cine este acesta!

Prezentă la un eveniment recent de la Hollywood, Renne Zellweger a purtat o rochie neagră cu mâneci lungi, care i-a pus silueta actriţei în valoare. Stilul elegant şi clasic o prinde de minune pe aceasta, drept mărturie stând toate reacţiile pozitive pe care le-a stârnit.

TV

Victor Slav e noul Burlac de la Antena 1

De-abia a părăsit trustul Pro TV, că şi-a şi găsit un nou job. Firesc, cu ajutorul prietenului său, Bogdan Vlădău, fostul băiat de la meteo va fi protagonistul următorului sezon al reality-show-ului „Burlacul“.

Andreea Esca şi-a lansat cartea la Bookfest

News

Andreea Esca şi-a lansat cartea la Bookfest

Vedeta postului de televiziune Pro TV şi-a lansat volumul „Ce-am făcut când am tăcut“, sâmbătă, la Salonul Internaţional de la Romexpo, în prezenţa a peste 300 de admiratori.

News

Charlize Theron şi Sean Penn vor să adopte un copil

Sunt împreună doar de la sfârşitul anului trecut, dar vor deja să formeze o familie, în adevăratul sens al cuvântului. Şi, cum cei doi actori au deja copii, vor acum să aibă încă unul împreună.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

TV

FOTO Teo şi-a adus fetiţa în platou

Ieri, invitata de onoare de la “Teo Show” a fost Maia, fetiţa gazdei emisiunii, care s-a descurcat excelent în faţa camerelor de filmat şi n-a ezitat să-şi pună mama în dificultate.

Kirstie Alley şi John Travolta, din nou împreună

TV

Kirstie Alley şi John Travolta, din nou împreună

Au făcut echipă pentru seria „Uite cine vorbeşte/ Look Who's Talking“ şi au răms buni prieteni. Iar, mai nou, cei doi actori au planuri mari de viitor.

Angela Gheorgiu şi Cezar Ouatu sunt sau nu împreună?

News

Angela Gheorgiu şi Cezar Ouatu sunt sau nu împreună?

Soprana şi contratenorul au vorbit ieri despre relaţia pe care o au, în emisiunea lui Mihai Gâdea, de la Antena 3.