News

Angelina Jolie şi Brad Pitt dau lunar, pe noua casă, 21.000 de dolari

Angelina Jolie şi Brad Pitt dau lunar, pe noua casă, 21.000 de dolari

51985737 Actress Angelina Jolie and her kids Pax, Shiloh and Zahara are seen arriving on a flight at LAX airport in Los Angeles, California on March 2, 2016. The family was returning from Cambodia where Angelina spent the last 3 months filming the documentary 'First They Killed My Father'. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Acum două luni aflam că Angelina Jolie şi Brad Pitt au plecat la vânătoare de case, din cauza faptului că familia trebuia să se mute în Londra, acolo unde Brad urma să toarne următorul film. Angelina Jolie, Brad Pitt şi familia lor s-au mutat în Londra Ei bine, se pare că au încetat căutarile, căci deja au găsit locuinţa perfectă, şi chiar s-au mutat în ea. Aşadar, mai nou, familia Jolie-Pitt va fi de găsit la o adresă londoneză. Şi dacă e să ne luăm după primele informaţii apărute despre această locuinţă, aflăm că e vorba de una de lux, pentru care soţii Jolie-Pitt scot din buzunar lunar nu mai puţin de 21.000 de dolari lunar.

Cum arată această casă, pentru care cuplul brangelina plăteşte o sumă exorbitantă? Ei bine, încă nu ştim, căci aceştia n-au vrut să se trezească deja cu fani înrăiţi la uşa lor. Ştim doar că e vorba de o casă cu opt dormitoare, pe care o au închiriată încă de la sfârşitul lunii februarie. Aceasta casă se află în Surrey, adică în sud-estul Londrei, şi a fost descrisă drept ”frumoasă, în genul Casei Albe”.

321472C000000578-0-image-a-7_1457654972081
Zona în care vor locui. Foto: captură DailyMail

Pe lângă cele opt dormitoare, reşedinţa pentru următoarele luni ai familiei hollywoodiene mai cuprinde o piscină şi o sală de gimnastică.

Cât despre cei şase copii ai cuplului, aceştia se presupune că vor fi înscrişi la The Lycée Français Charles de Gaulle, din Londra.

Amintim că nu este prima dată când cuplu Brangelina locuieşte în Londra. S-a întâmplat şi-n 2012, pe când Angelina filma la ”Maleficient”, iar Brad turna ”The Counselor”. Atunci, cei opt au închiriat, pentru 24.000 de dolari pe lună, ”Whornes Place”.

Modifică Setările