News

Antonio Banderas, din nou spitalizat!

Antonio Banderas, din nou spitalizat!

MARBELLA, SPAIN - JULY 17: Spanish actor, Antonio Banderas, attends a photocall before the TNTLA Platino Awards 2015 press conference at Hotel Los Monteros on July 17, 2015 in Marbella, Spain. (Photo by Sergio Camacho/Getty Images for TNTLA)

La doar două luni după ce a fost internat de urgenţă, acuzând dureri în piept, Banderas are din nou probleme de sănătate Problemele de sănătate ale actorului s-au agravat. Astfel, actorul de 56 de ani s-a internat în secret la clinică de cardiologie după ce a suferit aceleaşi simptome alarmante. Este vorba despre exclusivista Clinique de Genolier, din apropiere de Geneva. Iubita lui, Nicole Kimpel, s-a cazat într-un apartament vecin cu salonul în care Antonio primeşte tratament de specialitate. Este a doua oară când starul se internează cu probleme de inimă, după ce acum două luni a fost dus de urgenţă la un spital din apropiere de Londra, plângându-se de mari dureri în piept, apărute în timp ce se antrena la sala de sport de la reşedinţa lui din Surrey.

Îngrijorător este că data trecută, Banderas a fost externat chiar a doua zi. De data aceasta, şederea lui la clinica elveţiană este una prelungită, ceea ce poate însemna că problemele s-au agravat. Pe 25 martie este aşteptat în Spania natală pentru a ridica un premiu pentru întreaga activitate cinematografică - dar nu se ştie încă dacă doctorii din Elveţia îi vor da permisiunea pentru a călători.

Foto: arhivă

Modifică Setările