News

Apusul unei frumuseţi inegalabile. Cum arată Claudia Cardinale la 81 de ani?

Apusul unei frumuseţi inegalabile. Cum arată Claudia Cardinale la 81 de ani? camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Ieri, a fost ziua ei! Celebra actriţă, născută în Tunisia, a împlinit onorabila vârstă de 81 de ani. Cum arată acum?

Odinioară a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, concurând la afecţiunea celor mai râvniţi bărbaţi cu dive precum Sophia Loren ori Gina Lollobrigida. Cariera ei actoricească, întinsă pe şase decenii, a fost încununată cu succes în 2017, devenind imaginea Festivalului de Film de la Cannes.

Din păcate, astăzi, ajunsă la 81 de ani, aduce tot mai puţin cu cea care era considerată cea mai frumoasă divă a anilor `60. Şi asta nu pentru că timpul şi-ar fi spus, inevitabil, cuvântul, ci pentru actriţa obişnuieşte să poarte un machiaj strident al ochilor, de multe ori ridicol.

Ne bucurăm, însă, să vedem că cei 81 de ani o găsesc la fel de energică şi veselă, prezentându-se încă la multe evenimente cu covor roşu, alături de actori din generaţiile mai tinere.

Cât despre viaţa ei personală, Claudia Cardinale este destul de discretă. Ultimul ei partener de viaţă a fost regizorul italian Pasquale Squitieri, cu care a trăit timp de 42 de ani. Acesta, însă, s-a stin din viaţă în 2017, la vârsta de 78 de ani. Marea actriţă are doi copii: un băiat pe nume Patrick şi o fată pe nume Claudia, provenită din mariajul cu Squitieri.

Modifică Setările