News

Are viitor relaţia lor? Ce a declarat Calvin Harris despre sentimentele sale faţă de Taylor Swift?

Are viitor relaţia lor? Ce a declarat Calvin Harris despre sentimentele sale faţă de Taylor Swift?

Calvin Harris şi Taylor Swift şi-au început relaţia de iubire în luna februarie a acestui an, după ce prietena  lor comună, Ellie Goulding, le-a făcut cunoştinţă. De atunci şi până acum, relaţia celor doi a devenit din ce în ce mai sigură, iar cei doi par într-adevăr fericiţi, însă cel care ne spune adevărul despre sentimentele care îi leagă este chiar Calvin Harris.

Într-un moment de sinceritate, Calvin a declarat că relaţia lui cu faimoasa cântăreaţă este una incredibil de fericită şi că funcţionează perfect. „Totul este absolut fantastic.”, este ceea ce a declarat dj-ul de origine scoţiană într-un interviu acordat Kiss Fm.

”Este interesant că în presă apar tot felul de ştiri zi de zi, şi chiar dacă noi nu ne-am afişa deloc pentru câteva zile tot s-ar inventa câte ceva. Însă este ok, chiar dacă s-ar scrie ceva urât despre noi, tot aş fi incredibil de fericit alături de ea.”, a mai declarat noul iubit al lui Taylor Swift.

taylor_swift

Tot el a ţinut să dezmintă şi zvonurile privind faptul că cei doi ar locui deja împreună sau că se vor căsători în curând. Acesta a declarat că sunt doar speculaţiile presei de scandal şi că nimic din toate acestea nu este adevărat, deşi trăiesc cu adevărat o poveste de iubire, despre care spune că e posibil să fie pentru totodeauna.

Taylor şi Calvin au apărut pentru prima dată împreună pe covorul roşu în luna mai, la premiile Billboard Music. În tot acest timp, cei doi au fost extrem de discreţi cu relaţia lor.

Sursa foto: Getty Images / Instagram

Modifică Setările