News

Aroganţă pe timpul pandemiei? Arnold Schwarzenegger, din jacuzzi, i-a îndemnat pe toţi să rămână în case

Aroganţă pe timpul pandemiei? Arnold Schwarzenegger, din jacuzzi, i-a îndemnat pe toţi să rămână în case camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Toţi, din toate colţurile lumii, se află în izolare la domiciliu din cauza coronavirusului. Unii în apartamente mici, alţii în locuinţe luxoase cu grădini şi păduri. Cum se descurcă Arnold Schwarzenegger?

Întreaga Planetă trece printr-o perioadă extrem de dificilă creată de noul virus. Lumea s-a schimbat, obiceiurile s-au schimbat, nimic nu mai e la fel. Mulţi sunt în izolare, mulţi sunt în carantină şi, din păcate, mullte persoane infectate se află în spitale şi luptă pentru viaţa lor împotriva coronavirusului. 

Cei aflaţi în izolare la domiciliu fac diverse activităţi, alţii se răsfaţă cum ştiu mai bine în casele lor de lux. Este şi cazul lui Arnold Schwarzenegger. Celebrul actor s-a filmat în jacuzzi şi fumând dintr-un trabuc. Grea izolarea lui, nu? Starul, din această ipostază, i-a îndemnat pe toţi să rămână în case!

Acum, cine nu şi-ar dori să fie în izolare în aşa casă, în aşa jacuzzi? Din păcate, mulţi dintre cei care stau în apartamente, în locuinţe mici, nu beneficiază de aşa confort, nici măcar de o grădină unde pot ieşi la aer. 

Arnold Schwarzenegger are două animale de companie

Starul de 72 de ani îi îndeamnă pe oameni să stea acasă în plină pandemie şi să respecte regulile impuse de autorităţi în statul lor. După ce s-a filmat spălându-se bine de tot pe mâini, fostul guvernator al Californiei a arătat lumii întregi cu cine s-a izolat el acasă. Cu poneiul Whiskey şi măgăruşul Lulu, animalele lui de companie! Iată imaginile aici!

Modifică Setările