Vedete

Artiştii, zero concerte de Crăciun şi Revelion: "Suntem vai de capul nostru". Delia, agenda goală până în mai 2021

Artiştii, zero concerte de Crăciun şi Revelion: "Suntem vai de capul nostru". Delia, agenda goală până în mai 2021

Încă o lovitură dură pentru cei care îşi câştigă pâinea din divertisment. După un an greu şi stresant, cu prea puţine concerte care să le susţină traiul zilnic, artiştii au rămas şi fără spectacolele de sărbători.

Erau o sursă de venit importantă, de mare ajutor în perioada „moartă” de la început de an. Dacă în alţi ani, în noiembrie, agenda artiştilor era plină de concerte pentru sărbători, iar în noaptea de Revelion făceau slalom între 4-5, chiar 8 locaţii, de această dată nici măcar un concert nu au în program. Luna decembrie este total compromisă.

Mihai Trăistariu: „Suntem vai de capul nostru!”

De opt ani, Mihai Trăistariu cânta la Sinaia, Predeal şi Vălenii de Munte în noaptea dintre ani. Avea 7-8 concerte în diverse locaţii, chiar şi pe pârtie. „Începeam de la 7 seara şi până la 3-4 dimineaţa tot cântam. Alte 11 concerte le-am avut anul trecut la târgurile de Crăciun”, explică el. Nimic din toate acestea nu vor mai fi posibile acum, din cauza restricţiilor. A vorbit de principiu la două restaurante din Sinaia, pentru Revelion, dar nimic nu e sigur. „Stăm în expectativă. Managera mea a sunat la toate primăriile din ţară, dar nicăieri nu se mai organizează evenimente, nimeni nu riscă”, adaugă el.

Citeşte continuarea aici, pe click.ro. 

Modifică Setările