News

Atac la Angela Gheorghiu

După dezvăluirile ei şocante din „The Independent“, în care a afirmat public că a fost victima violenţei conjugale, un cotidian din Statele Unite îi anulează orice declaraţie.

Criticul de operă Rupert Christiansen notează în „The Telegraph“ că toată povestea este puţin plauzibilă şi că nu ar fi decât un „artificiu“ de marketing înainte de spectacolul „La Rondine“, în care joacă soprana din România.

„Ceea ce trebuie să ştie publicul este faptul că ambele părţi au în breaslă «reputaţia» că sunt «exhibiţionişti» cronici, că îi «aburesc» pe jurnalişti şi că îi interesează publicitatea de tip tabloid“, scrie acesta.

Cu alte cuvinte, Christaiansen e de părere că aşa-zisele dezvăluiri ale sopranei nu sunt decât o mişcare de PR şi că, de fapt, Angela Gheorghiu nu doreşte altceva decât să fie în centrul atenţiei înainte de spectacolul „La Rondine", de la Royal Opera House.

„Acest circ este prostesc şi trist, un spectacol neconvingător cu doi artişti talentaţi, dar care suferă de grandomanie şi cărora le place să se considere reîncarnarea lui Liz Taylor şi a lui Richard Burton. Ceea ce face ca lucrurile să fie şi mai triste este că atunci când îi întâlneşti – aşa cum am făcut-o eu – nu poţi să nu-i placi. Amândoi sunt calzi şi generoşi, dar au rădăcini în clasa muncitoare şi rămân foarte sensibili la faptul că pot fi păcăliţi sau insultaţi. Nu cred că în acest stadiu trebuie să acordăm prea mare atenţie izbucnirii Angelei Gheorghiu, pentru că nu e nimic altceva decât dorinţa de a fi în centrul atenţiei“, încheie Rupert Christiansen.

Citeşte şi Angela Gheorghiu recunoaşte că a suportat acte de violenţă

Foto: pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare