News

Atelierele SuperMami: surpriza de 8 Martie pentru viitoarele mămici

Atelierele SuperMami: surpriza de 8 Martie pentru viitoarele mămici

Duminică, 8 Martie, în ultima zi de Baby Boom Show, se desfăşoară Atelierele SuperMami, organizate de Spitalul Clinic Sanador.

Evenimentul este gândit ca o întâlnire între prieteni pe viaţă. Medicii Sanador vor oferi viitorilor părinţi toate informaţiile de care au nevoie pentru a lua decizii avizate în călătoria pe care o vor începe odată cu naşterea copilului. Dr. Emel Nuraltay, medic Specialist Obstetrică - Ginecologie, Şeful Secţiei de Obstetrică – Ginecologie din cadrul Spitalului Clinic Sanador, a asistat până acum la peste 4000 de naşteri.

Duminică, ea va discuta cu viitoarele mame despre naşterea naturală şi naşterea prin cezariană. Dr. Nuraltay le va spune viitoarelor mămici care sunt avantajele şi dezavantajele fiecărei proceduri şi care sunt aspectele de care trebuie să ţină cont atunci când iau această decizie.

Dr. Doru Negru, medic primar Diabet, Boli Nutriţie şi Metabolice, le va spune ce alegeri alimentare este recomandat să facă în sarcină şi în perioada de alăptare, ce este diabetul gestaţional şi cum poate fi gestionat. Iar dr. Corina Cîlcic, medic primar Pediatrie, va aborda un subiect amplu: refluxul gastroesofagian şi colicile abdominale, primele griji ale proaspăt-părinţilor.

În ultima parte a evenimentului este programată o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu medicii invitaţi, dar şi multe surprize pentru viitorii părinţi. Toţi cei care doresc să înceapă încrezători călătoria de a fi părinţi sunt aştepţi la Romexpo, duminică, 8 martie, începând cu ora 10:30, în Sala Madgearu amplasată la etajul 1 în pavilionul B3. Intrarea la Atelierele SuperMami este gratuită.

Pentru a participa, trebuie să vă înscrieţi accesând link-ul următor!

Comentarii

Modifică Setările