News

Bastarzii de la Hollywood

Bastarzii de la Hollywood

Relaţiile extraconjugale sunt la ordinea zilei în showbiz-ul american, iar rodul unor iubiri interzise sunt chiar copiii din flori care, la maturitate, au devenit unele dintre cele mai mari vedete din lume!

Liv Tyler

Liv, cu tatăl ei natural, Steven Tyler

Frumoasa actriţă a venit pe lume în urma unei aventuri dintre mama ei, modelul Bebe Buell, şi liderul trupei Aerosmith, Steven Tyler. Şi, culmea!, mama lui Liv era, la momentul conceperii acesteia, într-o relaţie de lungă durată cu rockerul Todd Grundren. Drept urmare, copilul care s-a născut în iulie 1977 a primit numele Liv Rundgren. Cu toate că Todd nu era tatăl natural al fetiţei, el a fost de acord să semneze certificatul de naştere al micuţei pentru a o proteja pe Liv de contactul cu un tată dependent de droguri. Totuşi, după câţiva ani buni de la naştere (şi după ce Tyler a reuşit să renunţe la droguri), Liv şi Steven s-au cunoscut şi au devenit treptat foarte apropiaţi.

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Selfie de graviduţă! Vezi imaginea postată de Liv Tyler pe Instagram

Liv Tyler este în această perioadă cea mai fericită femeie, căci frumoasa actriţă urmează să devină mamă pentru a doua oară. Actriţa care este deja în luna a cincea de sarcină a postat ieri, pe reţelele de socializare, o imagine cu burtica sa.