News

Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au căsătorit!

de admin

Incredibil, dar pare să fie adevărat! Toată presa de peste Ocean vuieşte despre nunta celor doi îndrăgostiţi, care a avut loc în acest weekend şi care a luat publicul şi jurnaliştii prin surprindere

Totul s-a întâmplat la ferma Boone Hall Plantation, din Mt. Pleasant, South Carolina. Iar mirii au fost daţi, în cele din urmă, de gol de o staţie de radio locală. "În urmă cu câteva zile, auzisem că Ryan e în oraş. Apoi am văzut indicatoare prin oraş, spre Boone Hall, anunţând un eveniment privat. De altfel, nimeni nu se putea apropia de acea zonă. Apoi a ajuns la urechile mele zvonul că ar fi vorba de nunta unei celebrităţi. Mi s-a spus că au fost doar în jur de 60 de oameni la nuntă şi că un restaurant local a asigurat cateringul. Ryan a iubit întotdeauna acest loc, iar de când e cu Blake, a venit des cu ea aici", a povestit pentru E! News Kelly Gukanovich, de la postul de radio care a lansat anunţul. Dacă la spusele ei adăugăm şi infomaţia oferită de People, cum că mama şi sora lui Blake au fost văzute sâmbătă în aceaaşi localitate luând prânzul cu Bette Midler, tabloul pare concluziv.

Astfel, printre invitaţi s-au aflat doar prieteni apropiaţi, dar şi câţiva oameni importanţi de la Hollywood, precum managerul lui Blake. Iar petrecerea s-a desfăşurat într-un uriaş cort alb, muzica fiind asigurată de un DJ, dar şi de Bette Midler (prietenă cu soacra mică) şi de Florence Welch (prietenă bună a miresei), de la Florence and the Machine. N-a trecut nici un an de când dragostea celor doi actori a devenit publică, dar din acel moment, au fost de nedespărţit, relaţia lor evoluând foarte repede. Casă de Piatră!

Foto: Reuters