News

Brigitte Macron a botezat un pui de urs panda. Momentul a fost emoţionant

Brigitte Macron a botezat un pui de urs panda. Momentul a fost emoţionant

French President wife's Brigitte Macron (R) flanked by founder of the Zoo Francoise (L) Delord meet the baby panda as part as the panda cub's name ceremony, on December 04, 2017 at the Beauval zoo in Saint-Aignan-sur-Cher, central France. Photo By Guillaume Souvant/Pool/ABACAPRESS.COM

Urmând exemplul omoloagei sale Melania Trump, Prima Doamnă a Franţei a avut şi ea parte de prima sa întâlnire cu un ursuleţ panda. După ce Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a vizitat o grădină zoologică din Beijing şi a hrănit un urs panda în cadrul turneului oficial prin Asia, luni a fost rândul soţiei lui Emmanuel Macron să mângăie un exemplar rar.

Ieri, Brigitte Macron a avut ocazia să fie naşă de botez pentru cel mai nou membru al grădinii zoologice Beauval din Paris, un pui de panda pufos care cântăreşte şapte kilograme. Yuang Meng - „împlinirea unui vis“ este numele primit de micuţul năzdrăvan care nu a stat deloc cuminte de-a lungul ceremoniei, Ba mai mult, a fost atât de agitat încât a speriat-o puţin şi pe Prima Doamnă, aceasta cu greu a putut să-l mângăie  în timp ce stătea în braţele unei îngrijitoare de la zoo.

Animalul de 4 luni chiar a mormăit la naşa sa în timpul ceremoniei, determinând-o pe aceasta să îl privească prin peretele de sticlă al cuştii. Chiar dacă ursul panda a fost vedeta zilei, Brigitte Macron a atras şi ea atenţia prin vestimentaţie. Prima Doamnă s-a îmbrăcat bine pentru acest eveniment, în conformitate cu vremea rece de afară. Aşa că a purtat o pereche de pantaloni negri din piele, botine cărămizii, cămaşă albă şi un pulover negru pe deasupra, outfit completat de un palton bordo, eşarfă colorată şi o pereche de mănuşi din piele.

Foto: Hepta

Modifică Setările