News

Cara Delevingne a avut o copilărie grea, alături de o mamă dependentă de heroină VIDEO

Cara Delevingne a avut o copilărie grea, alături de o mamă dependentă de heroină VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Cel mai bine plătit top model din Marea Britanie a făcut dezvăluiri uimitoare în timpul unei aventuri filmate în munţii Sardiniei.

Cara Delevingne a acceptat provocarea de-a petrece două zile în regiunea muntoasă a Sardiniei alături de Bear Grylls, realizatorul unui reality show pentru National Geographic, "Running Wild with Bear Grylls". De-a lungul acestei excursii, modelul a trebuit să parcurgă 21 de kilometri, să coboare în rapel de-a lungul unei cascade şi să traverseze o prăpastie pe un cablu dispus orizontal la 60 de metri deasupra solului.

Dar cea mai mare provocare n-a fost nici pe departe vreuna dintre aceste încercări de autodepăşire fizică, cât conversaţia la foc de tabără cu Bear Grylls, care a prilejuit unele destăinuiri dureroase despre copilăria grea şi mama ei care suferea de tulburare bipolară, depresie şi care era dependentă de heroină.

"Nu ştiam cine sunt. N-aveam identitate. Ce eram? O boală mintală, un copil, un îngrijitor sau un supermodel - ceea ce mi se părea extrem de ridicol. Era ca şi cum integritatea mea, moralul meu, totul se deprecia, ca şi cum n-aş mai fi avut nimic, pentru că pur şi simplu mă vindeam. Am vrut să aparţin cuiva şi am considerat că, dacă mă angajează cineva, e ca şi cum asta dădea sens existenţei mele."

Întrebată de Bear Grylls ce anume a schimbat-o, Cara a răspuns că: "Lucrând cu mine, plecând din locul în care eram, învăţând şi făcând lucruri pentru mine. Nu te poţi iubi, dacă nu ştii cine eşti, iar eu nu ştiam cine sunt dincolo de munca me şi a trebuit să mă descopăr."

Ce i-ar spune acum Carei de la 15 ani? "I-aş spune să comunice mai mult, să fie mai deschisă referitor la situaţiile prin care trece".