News

Ce frumoase sunt fetele lui Bruce Willis şi ale Emmei Heming!

Ce frumoase sunt fetele lui Bruce Willis şi ale Emmei Heming! camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Cu toţii le ştim pe fiicele mari ale actorului Bruce Willis cu fosta sa soţie, Demi Moore, căci fetele de peste 20 de ani apar des pe la evenimente mondene în compania mamei lor sau, de ce nu, singure. Puţini însă le cunosc pe mezinele lui Bruce cu actuala sa soţie, Emma Heming. Noua familie a lui Bruce Willis. Bruce este înconjurat numai de fete şi, în timp ce fiicele sale mai mari cu actriţa Demi Moore au devenit vedete, călcându-le pe urme celebrilor lor părinţi în ale actoriei, cele mai mici dintre domnişoarele actorului cresc în ritm alert şi devin din ce în ce mai frumoase.

Rumer (29), Tallulah Belle (23) şi Scout LaRue (26) sunt nişte femei în toată regula, atrăgătoare şi cu o carieră în plină ascensiune în cinematografie, dar oare surorile lor mai mici le urmează pe acelaşi drum către celebritate?

Demi Moore alături de Rumer, Tallulah şi Scout.

Despărţirea de Demi Moore, mama celor trei fete ale sale, a fost de bun augur pentru Bruce, care a întâlnit-o imediat pe femeia care avea să devină dragostea vieţii lui. A fost iubire la prima vedere, iar actorul în vârstă de 62 de ani şi modelul Emma Heming ( 39) s-au căsătorit în 2009. La doar 3 ani de la căsătorie deveneau părinţii primului copil al cuplului, Mabel Ray (5), pentru ca în 2014 să vină pe lume cea de-a doua fetiţă a cuplului, Evelyn Penn (3), fiind a cincea fiică a lui Bruce Willis. Cum arată cei doi copii?

Ei bine, contul de Instagram al mamei lor este plin de fotografii de familie cu Bruce şi cele două fiice minore, dar şi alături de fetele mai mari ale actorului. De la activităţi zilnice, la vacanţe, sau momente frumoase în familie, toate sunt surprinse în fotografii, iar fetiţele Evelyn şi Mabel sunt superbe.

Foto: Instagram

Modifică Setările