News

Ce a spus Mariah Carey despre noul copil al lui Nick Cannon

Ce a spus Mariah Carey despre noul copil al lui Nick Cannon

Cu fostul soţ, Nick Cannon, şi cei doi copii ai lor

Fostul soţ al artistei urmează să fie din nou tată, iar vestea a ajuns, în cele din urmă, şi la urechile lui Mariah Carey. Şi, evident, aceasta a pus mâna pe telefon şi i-a cerut fostului soţ să-i confirme informaţia. Mariah l-a întrebat pe Nick despre noul lui copil Nick Cannon a mărturisit într-un interviu recent că fosta lui soţie, celebra Mariah Carey, i-a cerut socoteală în legătură cu cel de-al treilea lui copil, cel pe care îl poartă Brittany Bell, o fostă iubită de-a lui. ”M-a sunat pe mine mai întâi, ceea ce a fost o mişcare bună. Nu ştiu de unde a auzit şi m-a sunat, şi chiar a făcut glume pe seama asta. Mi-a zis ceva de genul: <<Mm-hmm, am auzit că ai ieşit în lume>>”, a povestit Nick despre dialogul cu fosta soţie, cu care îi are pe gemenii Monroe şi Moroccan.

Apropo de copii, Nick a mărturisit că gemenii în vârstă de cinci ani au fost informaţi despre faptul că vor mai avea un frăţior sau o surioară şi că aceştia au reacţionat foarte bine la această veste. ”Sunt super încântaţi”, a povestit Nick în acelaşi interviu.

Vorbind şi despre copilul care urmează să vină pe lume şi despre mama lui, Brittany Bell, Nick a declarat că a fost o mişcare atent calculată şi că e un pas pe care şi-a dorit să-l facă în viaţa lui. „N-a fost un copil din greşeală. Sunt calculat în mişcările mele. Întotdeauna mi-am dorit cinci copii... Doar pentru că mariajul meu s-a termiant nu înseamnă că nu-mi pot continua visul de a-mi întemeia o familie.”, a mărturisit acesta.

462608982_brittany-bell-nick-cannon-zoom-703b5adb-3694-47a0-bd53-3371e3bf617f
Nick şi Brittany, pe vremea când formau un cuplu.

Iar despre Brittany, acesta a declarat că înainte să aibă o relaţie cu ea, ei doi au fost buni prieteni, iar părinţii lor erau, la rândul lor, prieteni de familie. ”Am vrut să mă asigur că e cineva cu principii solide, totodată spirituală, care să-mi împărtăşească gândirea. Ea a făcut parte din viaţa mea tot timpul. Familiile noastre au crescut împreună în San Diego, aşa că povestea noastră merge mult în urmă.”

foto: arhivă

Modifică Setările