Gossip

De ce l-a părăsit Emma Stone pe Andrew Garfield?

de admin

De ce l-a părăsit Emma Stone pe Andrew Garfield?

Recent, aflasem că relaţia celor doi tineri actori a luat o pauză din cauza programului încărcat, deşi n-am fi crezut că le-ar fi dărâmat cineva iubirea ca-n poveşti. Dar noi surse vin să elucideze misterul acestei “pauze de relaţii” pe care au luat-o vedetele. Şi descoperirile nu sunt deloc plăcute…

Adevăratul motiv pentru care roşcata de 29 de ani l-ar fi părăsit pe starul din “Spiderman” (31) ar fi faptul că a fost înşelată de acesta. După 3 ani de relaţie, cuplul s-ar fi destrămat din cauza unei aventuri de-o noapte a lui Andrew, în timpul unei deplasări pentru filmări, departe de iubita sa.

“A întâlnit o fată într-un bar şi au avut doar o aventură de-o noapte, i-a spus Emmei că n-ar mai face niciodată aşa ceva”, spune o sursă citată de OK! America. Actriţa din “Birdman” ar fi rămas “oripilată” de mărturia iubitului ei. “Emma îşi împachetează lucrurile şi caută un nou apartament în Los Angeles. Vrea să o ia de la capăt, într-o casă în care nimic nu-i aminteşte de el”, a continuat sursa. “Se simte trădată şi nu crede că poate fi cu cineva în care nu are încredere. Ştie că nu pot fi împreună clipă de clipă şi nu vrea să fie îngrijorată că o va înşela iar”.

Pe de altă parte, alte guri rele spun că Andrew s-ar fi aflat într-o depresie de câteva luni încoace, care ar fi absorbit-o şi pe Emma, afectându-le relaţia într-un mod negativ. Mai exact, actorul ar fi într-o pasă întunecată pentru a-şi intra mai bine în următorul lui rol, în filmul lui Martin Scorsese, "Silence", pentru care filmează din ianuarie - de când nici nu au mai fost văzuţi împreună. Sperăm să fie doar o intrigă cusută de tabloide!

Un zvon greu de digerat şi greu de acceptat, dat fiind că Emma şi Andrew au fost fotografiaţi mereu de paparazzi în toanele cele mai bune şi mai vesele. Cei doi porumbei păreau să fie unul dintre cele mai fericite cupluri de la Hollywood. Deocamdată, niciunul nu comentează bârfele, stârnind şi mai multe suspiciuni.

FOTO WENN, GETTY