News

Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3. Jurnalistul a primit multe oferte pentru o carieră internaţională

Ce salariu ar avea Mihai Gâdea la Antena 3. Jurnalistul a primit multe oferte pentru o carieră internaţională camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Mihai Gâdea lucrează de ani de zile la Antena 3, e unul dintre jurnaliştii consacraţi au României! Are propria emisiune urmărită de milioane de telespecatori. Se pare că salariul său ar fi pe măsura audienţelor!

Are 44 de ani şi pare să fie un om realizat atât în ceea ce priveşte viaţa sa profesională, dar şi personală! Mihai Gâdea are o familie de care e tare mândru, o fiică superbă, e un bărbat împlinit! Din punct de vedere profesional, Mihai Gâdea are o carieră impresionantă, este unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti ai României, are emisiune seară de seară în direct. 

Apare în faţa telespectatorilor cu cele mai arzătoare subiecte ale momentului, realizează interviuri cu cei mai cunoscuţi Români, fie că vorbim de actori, de artişti, de gimnaşti. Îşi iubeşte meseria şi o face cu pasiune şi dedicare. În urmă cu ceva vreme, Mihai Gâdea declara că Antena 3 e "acasă" pentru el, a doua familie. Nu face această meserie pentru bani: 

"Dacă m-ar fi interesat partea financiară, cu siguranţă, aş fi ales într-un alt fel. Dar nu despre acest lucru este vorba. Cine ştie să conjuge verbul „a avea” nu reuşeşte neapărat. Pentru mine, Antena 3 este acasă. Aceasta este familia mea. În trustul nostru sunt nişte jurnalişti care au convingeri puternice şi, mai ales, cred în libertate. Echipa noastră este una fantastică şi acest lucru este greu de găsit. Cred că misiunea noastră în România nu s-a terminat. Cred că mai avem lucruri de spus. Democraţia din România are nevoie în continuare de un trust de presă. România este locul în care nu ne-am născut întâmplător, pentru care merită să luptăm şi pentru care merită să facem această meserie în a spune adevărul cât se poate de bine", declara jurnalistul în urmă cu ceva vreme. 

În presă s-a vehiculat însă ce salariu ar primi jurnalistul. Nu a vorbit niciodată despre sumele pe care le primeşte, dar Mihai Gâdea, conform bugetul.ro, ar încasa lunar de la Antena 3 suma de 15.000 de euro.

Mihai Gâdea a primit oferte pentru o carieră internaţională

Mihai Gâdea a mărturisit într-un interiviu că a primit multe oferte de a lucra în străinătate ca jurnalist, dar a refuzat. „Nu mi se pare important să vorbesc despre ofertele pe care le-am primit în aceşti ani. Cred că şi ceilalţi jurnalişti de la Antena 3 au primit astfel de oferte pentru o carieră internaţională. Jurnaliştii din România sunt foarte apreciaţi în afară. Poate nu ştiaţi, dar EuroNews este condus de doi români. (…) Sunt jurnalişti români care au primit oferte din străinătate. De exemplu, poate vă va povesti şi Carmen Avram câte oferte a primit pentru a lucra în afara ţării”.

Mihai Gâdea, lăudat de Patriarhul Daniel

Celebrul jurnalist a anunţat că a primit o distincţie din partea Patriarhului Daniel. Nu a râvnit niciodată la medalii sau la premii, dar iată că acum a avut parte de o surpriză.

"Diploma şi medalia “Anul omagial 2020” mi-au fost conferite de Preafericitul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. Vestea distincţiei oferite de Preafericirea Voastră m-a bucurat nespus. Emoţionat şi recunoscător, nu-mi găsesc cu uşurinţă cuvintele potrivite pentru a vă mulţumi. Nu am avut niciodată dorinţa de a acumula diplome şi medalii. Dumnezeu cel Bun cu mine mi le-a adus şi în ţară şi în afara ei, dar niciun premiu nu m-a bucurat, onorat şi împlinit sufleteşte atât de mult precum titlul şi medalia oferite de Preafericirea Voastră."

Foto: Facebook

Modifică Setările