Red Carpet

Cele mai stilate apariţii ale actriţei Helen Mirren! A împlinit 75 de ani

Cele mai stilate apariţii ale actriţei Helen Mirren! A împlinit 75 de ani camera-retro icon Vezi galeria 15 poze

Vorbim de una dintre cele mai cunoscute actriţe, una care a jucat roluri controversate, o actriţă care dă viaţă personajelor complexe! E vorba despre Helen Mirren care recent a împlinit 75 de ani!

26 iulie este ziua în care actriţa Helen Mirren s-a născut. Este imposibil să nu fi văzut măcar un film în care aceasta a jucat! Este celebră la Hollywood şi foarte căutată de regizori pentru diferite roluri. A împlinit recent 75 de ani şi e momentul să ne amintim de apariţiile superbe ale actriţei fie pe covorul roşu, fie la diverse evenimente, fie la Oscar, de ce nu şi la premierele filmelor în care a jucat.

A purtat rochii impresionante create de designeri celebri, şi-a vopsit chiar şi părul roz la unul dintre evenimente. Admiraţi apariţiile ei în GALERIA FOTO!

Cum iubeşte Helen Mirren. Raţiune şi simţire sau povestea de dragoste a unei Dame

Ea este o Dame şi are 75 de ani. El este un regizor american şi are aceeaşi vârstă. Căsătoriţi de 20 de ani, cei doi titani ai filmului formează, fără doar şi poate, unul dintre cele mai chipeşe cupluri de seniori.

Helen Mirren şi Taylor Hackford se iubesc matur şi sincer, fără să epateze cu acel romantism afişat de unii doar de dragul ochilor celor din jur. Nu-şi fac declaraţii gratuite, nu-şi trimit felicitări de Sfântul Valentin şi nu-şi fac daruri nici măcar de zilele de naştere. Ei se poartă mai degrabă aşa cum simt. „Sunt căsătorit cu, cel puţin asta gândesc eu, cea mai mare actriţă din lume“, spune cel care a regizat legendarul film „Ofiţer şi gentleman“, în 1982, şi care deţine un Oscar pentru scurtmetraj. Este egalitate, aşadar, în familia Mirren-Hackford şi în ceea ce priveşte mult râvnitele statuete, căci şi britanica are în palmares tot o bucată.

Foto: Profimedia