News

Christian Sabbagh va fi din nou tătic FOTO&VIDEO

Christian Sabbagh va fi din nou tătic FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În timp ce mezina lui a făcut primii paşi, prezentatorul Kanal D anunţă că pe drum se află al doilea copil cu Iulia.

Micuţa Anais a fost în centrul atenţie la "Teo Show", unde le-a arătat tuturor ce bine se ţine pe picioruşe şi, deşi nu poate să meargă încă decât ţinută de mână, s-a descurcat grozav, păşind cu dezinvoltură în platou.

Christian Sabbagh a avut şi o idee ingenioasă, aceea de a se îmbrăca atât el, cât şi soţia sa, Iulia, şi fiica lor, Anais, în uniforme de poliţie.

"Costumul a fost făcut special pentru Ziua Poliţiei Române, a fost mascota Poliţiei Române şi, în ziua în care tati a prezentat acest eveniment, sigur ea a fost în centrul atenţiei, nu eu. Într-adevăr, cucereşte Internetul, ori de câte ori mama ei pune câte o poză cu Anais, e ceva..."

Dar bucuria lor de părinţi că Anais merge a fost dublată de faptul că Iulia e însărcinată în trei luni, ceea ce înseamnă că peste jumătate de an în casa lor se va auzi încă un glas de copilaş.

"Sunt emoţionată, dar foarte încântată, pentru că mi-am dorit ca Anais să aibă o surioară sau un frăţior. Sper să fie sănătos/sănătoasă şi, cu siguranţă, o să-i semene lui Anais", a spus Iulia Sabbagh. "Mi-e foarte greu în această perioadă, de dimineaţă până seara. Săptămâna trecută am stat cu perfuzii."

Citeşte şi:

Christian Sabbagh – „Viaţa mea era mai complicată înainte de Iulia”

Din păcate, Christian n-o poate ajuta prea mult pe soţia sa. "E ca un făcut, de câte ori are o problemă, eu sunt plecat. Şi când rămăsese însărcinată cu Anais, la fel. În cele mai grele momente, era singură."

Totuşi, Iulia spune că "pofte am, dar, spre deosebire de prima sarcină în care pofteam numai dulciuri, acum poftesc la tot ce este sărat, acru, murături", dar şi "fructe exotice", o completează Christian.

Christian Sabbagh mai are o fată şi un băiat, pe Yasmine şi Edi, din căsniciile anterioare.

Modifică Setările