News

Cine şi-o mai aminteşte pe „Betty cea urâtă“? Actriţa este de nerecunoscut la 45 de ani şi pozează super sexy

Cine şi-o mai aminteşte pe „Betty cea urâtă“? Actriţa este de nerecunoscut la 45 de ani şi pozează super sexy camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

La sfârşitul anilor ’90 şi începutul anilor 2000, întreaga planetă era cuprinsă de fenomenul „Betty cea urâtă“, o telenovelă care reuşea să fie lider de audienţă în mai multe ţări, printre care şi România.

Acum, la 20 de ani de la primul episod al serialului care cucerea toată lumea, puţini sunt cei care mai ştiu cum arată şi ce mai face actriţa Ana Maria Orozco, cea care îi dădea viaţă personajului principal.

Ajunsă la 45 de ani, actriţa nu mai aminteşte deloc de personajul din „Betty cea urâtă“ şi reuşeşte să atragă toate privirile la fiecare apariţie. Pe reţelele de socializare, ea postează inclusiv fotografii super sexy, prin care îşi pune în evidenţă senzualitatea, formele şi frumuseţea, demonstrându-le tuturor că este foarte încrezătoare în propria persoană. Mai mult decât atât, în urmă cu mai mulţi ani ea a pozat nud pentru revista Soho, iar imaginile au făcut înconjurul internetului.

Deşi nu a mai avut niciun rol care să se ridice la nivelul celui din „Betty cea urâtă“ şi să îi aducă o notorietate şi mai mare, Ana Maria Orozco este în continuare un star în ţara ei, Columbia, fiind tratată ca o adevărată vedetă internaţională.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO