News

Concurentă-surpriză la noua emisiune "Uite cine dansează!"

Concurentă-surpriză la noua emisiune "Uite cine dansează!"

Vedetă de televiziune şi mamă a cinci copii, această concurentă a răspuns afirmativ provocării postului Pro TV, acceptând să participe la emisiunea Uite cine dansează!, show care va începe în primăvară.

Participarea în calitate de concurent la show-ul Uite cine dansează! reprezintă o provocare pentru Anca Serea, căci despre ea este vorba, deoarece iubeşte dansul, însă nu a avut ocazia până acum să fie într-o astfel de competiţie.

Anca Serea (1)
Anca Serea

”Mă bucur că Pro TV mi-a dat ocazia să particip la această emisiune. Sunt convinsă ca va fi o experienţă unică pentru mine! Sunt foarte emoţionată şi nerăbdătoare să-mi cunosc partenerul de dans şi am încredere că vom funcţiona ca o echipă. Nu am mai dansat până acum profesionist, dar faptul că sunt îndrăgostită de muzică mă va ajuta să creez o poveste frumoasă cu fiecare dans.”, a spus Anca Serea despre participarea la Uite cine dansează!.

Anca este nerăbdătoare să înceapă antrenamentele şi repetiţiile, este extrem de optimistă şi îşi doreşte ca această nouă experienţă să fie una plină de bucurie şi energie. ”Nu-mi propun cu orice preţ să câştig, voi dansa cu multă bucurie şi energie şi sper ca cei de acasă să simtă acest lucru! Am învăţat să mă bucur de fiecare zi şi pornesc cu mult optimism la drum. Abia aştept prima emisiune, aştept să-mi îmbrăţişez colegii şi să ne bucurăm împreună de faptul că suntem în această competiţie!”, a continuat Anca.

Anca Serea (3)

Anca a fost fotomodel şi a prezentat ştiri din sport, are o viaţă extrem de discretă şi o familie numeroasă. Este căsătorită cu cântăreţul Adrian Sînă şi are cinci copii care sunt alături de ea şi o susţin în tot ceea ce face.

În această primăvară, Anca Serea va intra în competiţia Uite cine dansează! şi va aduce, împreună cu partenerul ei, dansuri şi coregrafii pline de eleganţă, mister şi pasiune.