Vedete

Connect-R, gânduri după divorţ: "Eram obsedat de mine"

Connect-R, gânduri după divorţ: "Eram obsedat de mine"

Connect-R şi Misha au divorţat în urmă cu trei ani. De atunci, au continuat să îşi facă vacanţele împreună, să fie acolo pentru fiica lor. S-a zvonit că cei doi încearcă să îşi mai dea o şansă, dar totul a rămas la stadiul de poveste

Astăzi, Connect-R recunoaşte că a avut să îşi pună multe întrebări după divorţ şi că a încercat să se regăsească. Ba mai mult, că a avut stări de anxietate.

„Tu cine eşti? M-am întrebat de multe ori: „eşti artistul sau eşti omul?”. Şi am găsit un răspuns care să mulţumească pe toată lumea. Sunt şi artistul, dar şi omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tinereţea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Şi atunci am zis: „nu dom’le, eu sunt Omul!”. Dar în viziunea mea omul era însurat,  tată, Eu cel ce a reuşit în viaţă, Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoştinţă. Păi şi dacă divorţezi, ce o să zică lumea?!?

Şi când va creşte cea mică, eu nu voi mai fi tată şi dacă pierd toţi banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societăţii. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!! Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalţi, cu, cum eram văzut de ceilalţi”, a scris artistul pe reţelele de socializare.

Artistul a admis că a existat o vreme când era preocupat doar de el. „Practic, eram obsedat de mine. Până într-o zi, când s-a întâmplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi în care începând cu prima oră a dimineţii şi terminând cu ultima, a seri, am fost în slujba celorlaţi: de la copil, soră, mama copilului (fosta soţie), tată, prieteni şi terminând cu un fan, care mi-a cerut sfatul într-o problemă de ale lui. Seara, înainte de somn mi-am dat seama că ziua trecuse fara nici un stres, pentru că nu mă mai gândisem la mine, ci doar la ceilalţi. N-am mai fost nici Artistul şi nici omul, ci doar servitorul. Următoarea zi, a fost una de exceptie, Universul întorcându-mi toate serviciile!”, a adăugat artistul.

 

 

Modifică Setările