News

Copiii rebeli ai vedetelor

de admin

Se întâmplă şi la case mai mari: puştii şi puştoaicele cu părinţi celebri îşi fac de cap şi adoră extremele, mai ales în adolescenţă şi mai ales pentru a se distanţa de imaginea familiei. În goana lor după independenţă şi poate propria faimă, copiii rebeli ai vedetelor se fac auziţi şi, de multe ori, nu în sensul cel mai bun sau flatant pentru ei.

În cazul unor cupluri faimoase, mulţi cred că odraslele lor ar trebui să mai tacă din gură, mai ales când pot influenţa atâţia alţi copii. În ciuda şcolilor lor private şi a educaţiei aşa-zis aleasă, libertatea, vacanţele continue şi lipsa timpului petrecut în rândul oamenilor normali îi fac, de multe ori, să o ia pe câmpii. Copiii rebeli ai vedetelor se nasc privilegiaţi şi tind să ajungă, de multe ori, în cercuri vicioase. Până la urmă, ce star nu a avut un trecut controversat? Exemple sunt multe...

Să luăm perechea Jada şi Will Smith, celebrii actori care îi au pe puberii Jaden (16) şi Willow (14). Copii rebeli în adevăratul sens al cuvântului, dar cu acordul părinţilor lor, care vor să-şi ştie juniorii independenţi şi liberi. Din păcate, o prea multă libertate dăunează. Să luăm aminte la cuvintele pline de înţelepciune pe care le-a scos pe gură adolescentul Jaden, actor în devenire, dornic să se laude cu maturitatea lui pe Twitter: “Toate regulile din lume au fost făcute de cineva nu mai deştept ca tine, aşa că fă-ţi propria regulă”, “Şcoala spală creierele tinerilor”, “Educaţia înseamnă Rebeliune” sau “Dacă nou-născuţii ar putea vorbi, ar fi cele mai inteligente fiinţe de pe pământ”.

Paris Jackson, singura fiică a megastarului Michael Jackson, are şi ea latura ei mai sălbatică. După o perioadă grea pentru psihicul ei, tânăra de 17 ani se numără cu siguranţă printre copiii rebeli ai vedetelor, după ce a încercat să se sinucidă în 2013. Şi-a revenit, dar stilul punk-rock foarte puternic scos în evidenţă pe reţelele de socializare, alături de iubitul ei fotbalist, arată că este o mică răzvrătită.

Nici Robert Downey Jr. nu se poate lăuda cu un copil cuminte. Normal, aşa tată, aşa fiu! Fiul său de 23 de ani a fost prins cu cocaină şi arestat în acest sens. Indio are parte de sprijinul tatălui său celebru, care s-a luptat mulţi ani cu aceeaşi problemă, dependenţa de droguri. Însă nu ştim să fi făcut trafic…

Printre copiii rebeli ai vedetelor se numără şi fiul lui Jackie Chan, Jaycee, condamnat la 6 luni de închisoare în Beijing, după ce a fost prins într-un schimb de droguri şi bani. Poliţia a găsit în apartamentul tânărului de 32 de ani 100 grame de marijuana.

Trei, Doamne, şi toate trei sunt clar printre cei mai rebeli copii ai vedetelor! Ne referim la un trio celebru: cele 3 fiice ale lui Bruce Willis şi Demi Moore: Scout, Tallulah şi Rumer. Scout (24) a fost arestată pentru că avea un act de identitate fals asupra ei, în timp ce bea bere. Tallulah a intrat la dezintoxicare anul trecut, la doar 20 de ani, din cauza petrecerilor continue la care participa.