News

Cristina Bălan vs Ana Maria Georgescu. Cine dintre aceste artiste consacrate a impresionat mai mult la Vocea României?

Cristina Bălan vs Ana Maria Georgescu. Cine dintre aceste artiste consacrate a impresionat mai mult la Vocea României?

Ana Maria şi Cristina Bălan

Anul acesta, s-a repetat, într-o măsură, istoria de la ediţia trecută a concursului Vocea României, în sensul că emisiunea ne-a dat ocazia să revedem o cântăreaţă consacrată, care a lăsat orgoliul deoparte şi şi-a încercat norocul (şi talentul) alături de nou veniţi în peisajul muzical.

Este vorba, cum ştiţi de-acum, de Cristina Bălan, fosta solistă a defunctei formaţii timişorene Impact, care făcea furori la începutul anilor 2000, fiind considerată pe atunci cea mai bună trupă românească de club.

Ei bine, în seara de vineri, Cristina, în prezent mamă a doi băieţi gemeni, a reuşit să întoarcă toate cele patru scaune, prin interpretarea emoţionantă a hitului Down On My Knees, alegându-l apoi ca antrenor pe Tudor Chirilă.

Ascultă interpretarea Cristinei aici!

Nu putem să nu comparăm acest moment cu cel al participării unei alte cântăreţe cunoscute, Ana Maria Georgescu, la celebrul concurs de talente. Anul trecut, bunăoară, artista care făcea furori, la doar 14 ani, cu piesa Ochii tăi, şi-a dorit o revenire spectaculoasă în lumea muzicii şi-a încercat s-o facă prin intermediul popularului show de la ProTV.

La audiţiile pe nevăzute de anul trecut, Ana Maria a cântat piesa "Je t'aime", a Larei Fabian, şi-a reuşit să întoarcă trei din cele patru scaune ale antrenorilor. Ştim deja deznodământul: Ana a mers în echipa lui Smiley, dar acesta nu a ales-o la proba duelului, preferând să meargă mai departe cu altă concurentă din echipa lui.

Voi ce părere aveţi: care dintre aceste artiste s-a prezentat mai bine la proba audiţiilor pe nevăzute? Credeţi că, anul acesta, Cristina va merge mai departe în concurs decât a făcut-o, anul trecut, Ana Maria?