Vedete

Culorile pe care Kate Middleton le poartă cel mai des în luna decembrie

Culorile pe care Kate Middleton le poartă cel mai des în luna decembrie

Dacă nu mai ştii din ce culori să-ţi compui ţinutele în această lună magică, te ajutăm să te inspiri de la Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Ea poartă câteva nuanţe potrivite pentru această perioadă din an.

Atunci când faimosul redactor-şef Vogue, Anna Wintour, a fost întrebată care celebritate ştie cel mai bine să se îmbrace în spiritul Craciunului, ea a răspuns fără să clipească: Kate Middleton. Editorul Vogue a explicat: „Ducesa de Cambridge se îmbraca mereu impecabil, iar ceea ce atrage atât de mult la estetica ei este alegerea de a purta stiluri clasice, care îţi dau sentimentul că au fost cumva <<moştenite>>. Deci au şi mai multă semnificaţie”, relatează cei de la WhoWhatWear.

Desigur, Wintour ştie să pună perfect în cuvinte stilul de iarnă al ducesei. Kate îşi transformă uşor stilul în perioada sărbătorilor – alege aceleaşi croieli clasice, însă poartă culori şi imprimeuri cu o tentă tradiţională, care pur şi simplu îţi încălzesc inima.

Fie că merge la biserică, la o slujbă tradiţională de Crăciun, fie că participă la un eveniment de seară organizat de Palatul Buckingham, frumoasa Kate menţine o paletă cromatică formată în principal din verde în diferite tonuri, grena şi rosu – fie luate separat, fie împreună.

De exemplu, Kate a început luna decembrie cu o rochie elegantă verde, pe care a purtat-o la un eveniment organizat de Regina – NATO Leaders Reception.

Citeşte mai multe pe andreearaicu.ro

Modifică Setările