Vedete

Cum a apărut Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru, la cumpărături. Nu renunţă deloc la masca de protecţie

Cum a apărut Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru, la cumpărături. Nu renunţă deloc la masca de protecţie camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Gina Pistol e o graviduţă activă! Vedeta a fost surprinsă recent la cumpărături! Burtica i se vede, este în al doilea trimestru de sarcină!

La sfârşitul lunii septembrie, Gina Pistol şi Smiley au anunţat că vor deveni părinţi. Au ascuns totul câteva luni de zile, şi-au dorit să fie siguri că bebeluşul este bine, că mămica nu întâmpină probleme. Cântăreţul afirma: "A început joaca! Suntem fericiţi, ne simţim şi mici, şi mari, râdem, dar şi plângem de emoţii, începem să ne conturăm un Acasă al nostru."

Gina Pistol este în al doilea trimestru de sarcină, se simte foarte bine şi chiar merge singură la cumpărături. Nu, Smiley nu este cu ea!

Cu un tricou rock şi pantaloni largi, lejeri, ochelari de soare şi părul prins într-un moţ în vârful capului, aşa a fost surprinsă Gina Pistol zilele trecute, la cumpărături. Proaspăt întoarsă dintr-o vacanţă în Grecia, graviduţa numărul 1 a României şi-a intrat imediat în rolul de gospodină şi a ieşit să facă aprovizionarea, scrie click.ro.

Priviţi imaginile în galeria foto!

Gina Pistol aşteaptă o fetiţă

Gina Pistol şi Smiley au recunoscut, în sfârşit, că urmează să devină părinţi. Prezentatoarea de la Antena1 admite că nu s-a putut bucura pe deplin de această minune din viaţa ei, pentru că în urmă cu câţiva ani i se spusese că are puţine şanse să rămână însărcinată pe cale naturală, dar iată că destinul a decis altceva. Gina aşteaptă o fetiţă şi i-ar plăcea ca aceasta să poarte numele Maria.

“Noi acum înseamnă TREI! În urmă unor analize medicale, acum câţiva ani, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţă noastră şi în acest oracol video pe care îl împărţim cu voi, cu toată recunoştinţă pentru susţinerea şi mesajele pe care le-am primit până acum’’, spune Gina Pistol.

Foto: Blitz, Click, Facebook

Modifică Setările