News

Cum arată acum şi ce face la 19 ani, "cea mai frumoasă fetiţă din lume". Nu mai e blondă şi nu ai fi zis că va arăta aşa la adolescenţă!

Cum arată acum şi ce face la 19 ani, "cea mai frumoasă fetiţă din lume". Nu mai e blondă şi nu ai fi zis că va arăta aşa la adolescenţă!

Când avea 4 ani, a fost încoronată drept cea mai frumoasă fetiţă din lume, graţie acestei fotografii, care a făcut înconjurul lumii. Se întâmpla în 2005 şi a fost remarcată graţie unei defilări pentru Jen Paul Gaultier

Anii au trecut, iar fiica jucătorului de fotbal Patrick Blondeau şi a actriţei Veronika Loubry a rămas în lumea modei. La 10 ani, Thylane Blondeau a devenit modelul cel mai tânăr din lume care a pozat pentru prestigioasa Vogue Paris. În replică, revista franceză Jalous a numit-o noua Kate Moss. Dar nu toate reacţiile au fost pozitive, mulţi criticând atunci demersul Vogue, care dăduse o tentă erotică nefirească unui shooting cu nişte fetiţe de 10 ani.

Azi, la 19 ani, Thylane este în continuare un model de succes, deşi a decis să renunţe la blondul care a consacrat-o. Iar decizia de a-şi închide nuanţa părului i-a schimbat radical look-ul - deşi, în afară de podoaba capilară, dacă îi priveşti cu atenţie trăsăturile, îţi vei aminti de micuţa Thylane. Este ambasadoare şi imagine a brandului L'Oreal şi a parfumului Lolita Lempicka, dar are şi propriul brand de haine, Heaven May - iar contul ei de Instagram este urmărit de peste 3,7 milioane de oameni.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările